Trauma trăită de Mihaela Tatu pe vremea când prezenta De 3x femeie. Abia acum s-a decis să vorbească

Anca Manolica 11.11.2022, 18:55
Trauma trăită de Mihaela Tatu pe vremea când prezenta De 3x femeie. Abia acum s-a decis să vorbească

Mihaela Tatu este una dintre prezentatoarele TV din vechea breaslă, care a adus vreme de ani buni în casele românilor cele mai frumoase povești. Deși am avut ocazia mai tot timpul să o vedem veselă și cu zâmbetul pe buze, puțini sunt cei care cunosc drama prin care a trecut fosta vedetă a postului Acasă TV. Dezvăluiri din vremea în care prezenta De 3x femeie.

Drama Mihaelei Tatu, din vremea când prezenta celebra sa emisiune

Mihaela Tatu rămâne una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite apariții din showbiz-ul românesc, grație emisiunii care a consacrat-o „De 3x femeie”, pe care a moderat-o mai bine de șapte ani. A muncit mult iar rezultatele au fost pe măsură. Emisiunea sa a înregistrat un succes uriaș la acea vreme,

Cu toate acestea, problemele au acaparat-o pe îndrăgita vedetă, iar consecințele s-au putut vedea imediat. Mihaela Tatu a decis atunci că e cazul să se retragă din televiziune pentru o perioadă de timp. Acum, la mulți ani după acele clipe grele, fosta prezentatoare în vârstă de 59 de ani s-a destăinuit pe internet. Ea a fost invitată la podcastul „Fain & simplu”, al lui Mihai Morar, acolo unde a povestit despre trauma vieții sale.

„Am avut o lungă perioadă de timp, conștient sau inconștient, comunicare pasivă, în care am tăcut, chiar dacă am fost nemulțumită. M-am dus acasă și am zis că nu-mi place, că e împotriva principiilor mele. Am zis că merg mai departe într-o zonă care nu-mi aduce satisfacții.

Eram singura femeie care întreținea trei femei și cu soră-mea, patru. Mama era bolnavă acasă la Brașov, trebuia să am grijă de ea. Ioana (n.r. – fiica) era la facultate. Sora mea, Dumnezeu s-o odihnească, avea nevoie de sprijinul meu. A fost o perioadă greoaie. Eu le-am dus, însă toate astea s-au regăsit în câmpul fizic.

„Am avut și depresie. Abia acum se vorbește despre sindromul prezenteismului, să te duci la serviciu și dacă ești bolnav. Ăla a fost începutul. Nu mă așteptam ca într-o fracțiune de secundă să se năruiască tot”, i-a dezvăluit Mihaela Tatu lui Morar.

Mihaela Tatu
Mihaela Tatu

În ce măsură a ajutat-o decizia de a părăsi televiziunea

Întrebată dacă faptul că a renunțat la aparițiile pe micile ecrane a ajutat-o, fosta vedetă a postului de televiziune Acasă TV a spus că nu neapărat. În perioada care a urmat problemele de sănătate nu au părăsit-o, ba chiar s-au înmulțit. Astfel că, Mihaela Tatu fost nevoită să se opereze în mai multe rânduri, pentru diferite afecțiuni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...