Ce a ajuns să facă Mihaela Tatu, după ce a renunțat la televiziune. Schimbarea i-a surprins pe mulți

Diana Radu 23.01.2020, 17:28
Ce a ajuns să facă Mihaela Tatu, după ce a renunțat la televiziune. Schimbarea i-a surprins pe mulți

Mihaela Tatu a devenit cunoscută publicului larg datorită emisiunii ”De 3xfemeie”, de pe Acasă TV, pe care a prezentat-o vreme de câțiva ani. Însă,  problemele de sănătate au determinat-o să se retragă din lumina reflectoarelor acum șase ani. Ce mai face și cum arată acum Mihaela Tatu?

 Cu ce se ocupă Mihaela Tatu de când s-a retras din televiziune

De când s-a retras de pe micile ecrane, Mihaela Tatu s-a transformat enorm de mult. Fosta  prezentatoare TV a slăbit enorm de mult şi spune că se simte mai sexy decât oricând. În plus, aceasta s-a reprofilat și pe plan profesional devenind profesor la DallesGO, acolo unde susține cursul de Public Speaking. Ce a determinat-o pe Mihaela Tatu să intre în acest domeniu?

DallesGO este cea mai importantă platformă de cursuri interactive after work din România, cu centre în toate marile orașe ale țării: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Oradea, Craiova, Sibiu, Galați.

mihaela tatu, fosta prezentatoare, profesor
Cu ce se ocupă Mihaela Tatu de când s-a retras din televiziune

Mihaela Tatu este trainer de cinci ani certificat ANC in Tehnica si Arta livrarii discursului, iar din acest an s-a alăturat catedrei de profesori DallesGO. După aproximativ 22 de ani de experiență în radio și televiziune, fosta prezentatoare TV a deschis un nou capitol din viața sa.

Întrebată cum a luat această decizie, aceasta a răspuns: ”Renunțând la televiziune și găsindu-mi vocația, pregătindu-mă, bineînțeles, de-a lungul timpului pentru această activitate pentru care ai nevoie nu numai de informație, ai nevoie de experiență, expertiză și vocație. Și iată-mă, sunt în acest domeniu unde consider că exemplul personal este foarte important”.

Fosta prezentatoare TV a mai spus că din punctul său de vedere fiecare om are nevoie de un urs de Public Speaking, în special cei care îți doresc să evolueze profesional. De asemenea, Mihaela Tatu a mai declarat că experieța sa de jurnalist i-a fost de mare ajutor în noul domeniu în care activează.

”Toți cei care nu au apucat să audă despre retorică și oratorie, niște materii care ar trebui să facă parte din învățământul nostru preșcolar, nu școlar. Cei care comunică de dimineața până seara, pentru că tot ce este în jurul nostru este o poveste cu introducere, cuprins și încheiere. De la a mă duce la administrația financiară și a-mi plăti dările, până la poștă când trimit un pachet. Totul este comunicare. Mă fac sau nu mă fac înțeles? Toată lumea ar trebui să se bazeze pe miracolul pe care îl constituie comunicarea. Nu vorbire, ci comunicare. Să transmiți și să rămână”, conchide Mihaela Tatu, profesor al cursurilor de Public Speaking DallesGO din Oradea, Timisoara, Cluj, Brasov, Sibiu si Iasi.

Urmăriți Impact.ro și pe