Mihaela Tatu, apariție surpriză la 58 de ani. Ce s-a văzut în imaginile din vacanța în Maldive

Iancu Andreea, Camelia Moldoveanu 13.01.2022, 15:54

Chiar dacă a ales să părăsească lumea televiziunii, Mihaela Tatu păstrează în continuare o legătură strânsă cu admiratorii săi, pe rețelele de socializare. De curând, aceasta a postat o serie de fotografii din vacanță, unde se bucură de peisaje exotice spectaculoase. Vedeta a optat pentru un concediu în Maldive, iar imaginile o dezvăluie pe Mihaela Tatu, la 58 de ani, într-o ipostază neașteptată.

Cum a apărut Mihaela Tatu, la 58 de ani. Imaginile din vacanță vorbesc de la sine

Celebră pentru rolul de prezentator din cadrul emisiunii „De 3x femeie”, Mihaela Tatu a ales în ultimii ani să se ocupe de cariera sa, departe de ochii curioșilor sau de camerele de filmare. Vedeta, care la origine este contabil, dă glas diferitelor personaje, înregistrând audiobook-uri. Recent, în postările vedetei de pe rețelele de socializare au apărut însă imagini din vacanță, semn că prezentatoarea a ales să se relaxeze la început de an. Astfel, Mihaela Tatu a reușit să uimească cu o apariție surprinzătoare, la 58 de ani.

Fosta prezentatoare a luat o pauză de la viața profesională și a plecat într-o vacanță departe de România. Astfel, după Anul Nou, Mihaela Tatu a urcat într-un avion cu destinația Maldive. Vedeta se bucură de soare și de peisajul exotic, dezvăluind câteva fragmente prin imaginile postate pe internet. De asemenea, fanii acesteia, obișnuiți cu ținutele sale de la TV, au avut ocazia să o remarce pe Mihaela Tatu fără machiaj, în ținute lejere, de vară.

„Soare, valuri, un ocean prietenos și liniște… Sunt o ființă norocoasă! Maldive magic! Ne „vedem” peste-o săptămână”, a scris ea pe Facebook, în descrierea imaginilor postate din vacanță.

Mihaela Tatu, la 58 de ani, în vacanță în Maldive
Mihaela Tatu, în vacanță în Maldive

Motivul pentru care nu și-a refăcut viața

Mihaela Tatu a trăit o poveste de iubire timp de 16 ani, cât a fost căsătorită cu fostul său soț. Cei doi au avut un mariaj care s-a încheiat brusc printr-un divorț. Rodul iubirii lor este însă fiica acestora, care astăzi este o tânără adolescentă. Chiar dacă este singură, Mihaela Tatu nu și-a refăcut viața și chiar a explicat motivul pentru care nu are un alt partener, în ciuda insistențelor fiicei sale.

„Da, este mai greu. Pe de altă parte, îți vorbesc din perspectiva mea, strict a mea, ce fac altele e problema lor. Pentru că am văzut femei supărate pentru că sunt singure, am văzut femei care au mulțumit cerului că sunt singure, eu îți vorbesc din perspectiva mea și punctul meu de vedere. Sunt atât de ocupată… sfera mea profesională este între femei și copii. Unde Dumnezeu să mai găsești pe cineva în acest moment, și social…”, a spus Mihaela Tatu în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

„Nu m-am preocupat, pentru că am treabă”

Fosta prezentatoare TV recunoaște că nu a făcut un scop din a găsi un alt bărbat cu care să conviețuiască, ci s-a concentrat pe cariera sa. Vedeta a mărturisit că nu și-a format o nouă relație pentru că a învățat să se descurce singură, mulți bărbați fiind intimidați de acest aspect.

„Nu m-am preocupat. Îți spun cu mâna pe inimă…asta e. Dacă vin, vin, dacă nu vin, nu vin. Nu m-am preocupat, pentru că am treabă de făcut. Vorbesc foarte serios. Dacă va intra cineva în viața mea, e bine primit, însă nu am răgaz să stau… apropo, fiica mea îmi spune: Mă, mamă, mai expune-te și tu că la tine la poartă sună numai poștașul și gunoierul. Fă ceva.

Baiul e că nu… Mai zic unii că vin bărbați și eu îi intimidez. Nu are ce să caute în fața mea ăla pe care îl intimidez. La urma urmei sunt doar o femeie care a învățat să se descurce singură, care își vede de treabă, care este independentă, însă o femeie are vulnerabilități, are bucurii, de toate…”, a mai povestit Mihaela Tatu la Prima TV.

Mihaela Tatu a recunoscut că s-ar întoarce în televiziune dacă ar găsi un format de emisiune potrivit pentru ea, astfel că este posibil ca în viitorul apropiat să o revedem pe micile ecrane.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...