Transferul pe care îl face U Craiova după accidentarea groaznică a lui Elvir Koljic. ”Să începem într-o notă optimistă”

Stan Filon 03.10.2020, 14:09
Transferul pe care îl face U Craiova după accidentarea groaznică a lui Elvir Koljic. ”Să începem într-o notă optimistă”

Universitatea Craiova a avut un start perfect de sezon, însă lucrurile s-au stricat în meciul câștigat de olteni în fața lui Poli Iași, scor 1-0. Golgeterul echipei, Elvir Koljic, a suferit o accidentare de groază, după o intrare criminală a lui Mihalache, iar acum va lipsi luni bune de pe teren.

U Craiova pregătește un transfer, după accidentarea atacantului Elvir Koljic

Universitatea Craiova a câștigat primele 6 partide din Liga 1, dar și-au pierdut golgeterul. Atacantul bosniac Elvir Koljic va fi operat duminică, iar oficialii oltenilor au anunţat că speră să îl recupereze pe Koljic până în februarie 2021.

„Începem sâmbăta într-o notă optimistă. > nostru va fi operat în cursul zilei de mâine şi primele pronosticuri sunt mult mai bune decât ne-am fi aşteptat. Sperăm ca Elvir Koljic să joace primul său meci oficial după accidentare în luna februarie a anului 2021. Suntem alături de tine, Elvir!”, a scris Universitatea Craiova pe site-ul oficial.

U Craiova pregateste un transfer, dupa accidentarea atacantului Elvir Koljic
U Craiova pregateste un transfer, dupa accidentarea atacantului Elvir Koljic

Elvir Koljic a înscris un gol la două meciuri, dar acum va lipsi cel puțin până în februarie 2021

Koljic a tot avut probleme cu accidentările. ”Dragonul” este pe primul loc în clasamentul golurilor per meci, 22 de goluri în 42 de apariții, un coeficient de 0.52. Într-un alt limbaj, Elvir Koljic are aproape un gol la fiecare două meciuri jucate. De asemenea, a dat 7 pase decisive pentru colegii săi.

Universitatea Craiova a anunțat că vrea să facă și un prim transfer, după accidentarea bosniacului Koljic. Oltenii îl vor pe Alexandru Măţan.

Pe lângă accidentarea lui Koljic, Universitatea Craiova l-a pierdut şi pe Valentin Mihăilă. Oltenii l-au vândut pe tânărul mijlocaş în Serie A, la Parma, astfel că acum caută soluţii pentru zona ofensivă. Liderul din Liga I a demarat deja negocierile cu FC Viitorul pentru aducerea lui Alexandrau Măţan.

Mijlocaşul de 21 de ani s-a întors la echipa lui Gheorghe Hagi, în vara acestui an, după un împrumut la FC Voluntari, iar în cele patru meciuri jucate pentru constănţeni în noul sezon, a oferit o pasă decisivă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...