FCSB a refuzat vedeta Craiovei. Transferul pe care Gigi Becali nu l-a vrut

Marian Cărăvan / 23.09.2020, 15:46
FCSB a refuzat vedeta Craiovei. Transferul pe care Gigi Becali nu l-a vrut

A fost refuzat de FCSB, iar acum e vedetă la Craiova. Nu a fost bun la roș-albaștri, merge de minune la alb-albaștri. Gigi Becali nu a vrut să transfere un jucător, care acum are un contract beton la Universitatea Craiova.

FCSB a refuzat vedeta Craiovei. E transferul pe care Gigi Becali nu l-a vrut

Vedetă în țara sa natală, unde făcea spectacol pe dreptunghiul verde, Elvir Koljic a demonstrat reale calități, iar ascensiunea sa fulminantă l-a propulsat în echipa națională a Bosniei. Golgheterul echipei bosniace FK Kupa, Elvir Koljic voia neapărat să prindă un transfer în afara Bosniei. Liga 1 din România era printre opțiuni, mai ales că atacantul îi fusese propus lui Gigi Becali. Dar, stupoare, Koljic e transferul pe care Gigi Becali nu l-a vrut. FCSB a refuzat un jucător care ulterior a ajuns vedeta Craiovei. Se întâmpla în 2018, iar acum bosniacul are un contract beton la gruparea din Bănie.

Gigi Becali l-a preferat în urmă cu doi ani pe Raul Rusescu în locul bosniacului, mai ales că fostul jucător al roș-albaștrilor revenea la echipă din postura de jucător liber de contract. În plus, la FCSB se afla și Harlem Gnohere, jucător care în acest an a intrat în conflict cu finanțatorul Gigi Becali, în perioada stării de urgență, când patronul a înjumătățit salariile fotbaliștilor de la FCSB, iar Gnohere, pentru că nu a fost de acord cu măsura, a fost băgat în șomaj tehnic. Cine știe cum ar fi stat lucrurile dacă Gigi Becali se decidea în 2018 să-l transfere pe Elvir Koljic. Totul a fost în favoarea Craiovei, care a pus imediat mâna pe atacantul bosniac.

FCSB a refuzat vedeta Craiovei. Transferul pe care Gigi Becali nu l-a vrut
FCSB a refuzat vedeta Craiovei. Transferul pe care Gigi Becali nu l-a vrut

Refuzul lui Gigi Becali, bucuria Craiovei

Gigi Becali are acum toate motivele să-l regrete pe Elvir Koljic. Asta pentru că bosniacul s-a adaptata repede în fotbalul românesc, s-a numărat printre golgheterii Ligii 1, având evoluții constante.

Din păcate pentru el și pentru echipa sa, Koljic s-a accidentat grav și a lipsit aproape o jumătate de an, a revenit, s-a accidentat din nou, în octombrie 2019, și a mai stat încă trei luni departe de gazon.

Revenirea e una de senzație, cinci goluri în cinci meciuri a bifat Elvir Koljic în acest sezon pentru Universitatea Craiova, echipă cu care a semnat în vară prelungirea contractului până în 2025.

„Elvir Koljic, «dragonul» nostru a semnat un nou contract valabil până în iulie 2025”, anunța, în vară, Universitatea Craiova într-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook.

„Dacă va fi ferit de accidentări, sincer acesta este cel mai important transfer în acest moment, conducerea a făcut un lucru extraordinar. Personal, mă bucur că acest jucător va juca în continuare pentru alb-albaștri, este un jucător care confirmă în tricoul alb-albastru și merită să rămână în tricoul alb albastru. Felicitări!”, a fost reacția unui fan.

Vedeta Craiovei a revenit și naționala Bosniei, ceea ce e de bun augur pentru atacant. Cotat de transfermarkt.com la 1,8 milioane de euro, după ce în urmă cu doi ani valora doar 700.000 de euro, Elvir Koljic a bifat 44 de meciuri pentru Craiova, cu 25 de goluri și 7 assist-uri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI