Transfer important la Craiova. E oficial, anunțul a fost deja făcut

Marian Cărăvan 11.08.2020, 14:59
Transfer important la Craiova. E oficial, anunțul a fost deja făcut

Universitatea Craiova mută din nou pe piața transferurilor. Oltenii se mișcă repede și pregătesc noul sezon ce bate la ușă. Încă un transfer au realizat alb-albaștrii, iar anunțul oficial a fost făcut astăzi.

Al doilea transfer al verii la Universitatea Craiova

Vicecampioana României a anunțat astăzi realizarea celui de-al doilea transfer al verii. Astfel, la echipa antrenată de italianul Cristiano Bergodi vine un jucător care va întări compartimentul defensiv. Provine tot de la o echipă din Liga 1, cu care oltenii s-au înțeles deja. Marius Constantin, care va împlini în toamnă 36 de ani, se află deja la Craiova, pregătit să semneze contractul cu gruparea din Bănie. Conform informațiilor Looksport.ro, oficialii Universității Craiova ar fi ajuns la un acord cu Gaz Metan Mediaș și vor plăti 50.000 de euro pentru transferul fundașului. La Mediaș ar ajunge, pe lângă bani, și doi jucători: Ovidiu Bic şi Luis Niţu.

Cotat de transfermarkt.com la 300.000 de euro, fostul căpitan al echipei Gaz Metan Mediaș are în palmares două Cupe ale României și o Supercupă cu Rapid, plus încă o Supercupă a României cu ASA Târgu Mureș. De asemenea, fotbalistul a cucerit și Cupa Chinei, cu Jiangsu Guoxin Sainty. Născut pe 25 octombrie 1984, Marius Constantin are patru selecții la echipa națională a României. Este al doilea transfer realizat de echipa din Craiova, după Vladimir Screciu, care revine în Liga 1 după ce a trecut pe la Genk și Lommel.

Marius Constantin și Vladimir Screciu sunt fotbaliștii transferați până acum de Universitatea Craiova

Nou sponsor tehnic pentru Universitatea Craiova

Este ziua anunțurilor la Universitatea Craiova. Oltenii au anunțat pe pagina oficială de Facebook că începând din sezonul 2020-2021 vor avea un alt furnizor de echipament, după ce șase ani fotbaliștii au fost îmbrăcați de Joma.

„Din sezonul competițional 2020-2021, Universitatea Craiova și producătorul global de echipament sportiv PUMA vor începe un parteneriat pe termen lung”, a anunțat vicecampioana.

Din informațiile noastre, noul parteneriat se întinde pe patru ani, iar Universitatea Craiova este singura echipă din Liga 1 care va purta echipament de la această firmă celebră.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe