Cine e noul sponsor al Craiovei. Lovitură importantă dată de Mihai Rotaru

Marian Cărăvan 11.08.2020, 11:11
Cine e noul sponsor al Craiovei. Lovitură importantă dată de Mihai Rotaru

Universitatea Craiova va avea o altă față din sezonul viitor. Nu au câștigat niciun trofeu în acest an, dar oltenii vor avea un nou partener. Schimbarea se produce după șase ani, practic de la promovarea în Liga 1.

Schimbare importantă după șase ani. Va fi unicat în Liga 1

La Universitatea Craiova e anul schimbărilor. Oltenii nu au reușit să ia titlul, însă se pregătesc cu minuțiozitate pentru sezonul viitor. Se lucrează la orice detaliu, inclusiv la imagine. Astfel, după ce timp de șase sezoane, practic de la promovarea în prima ligă, alb-albaștrii au fost îmbrăcați de Joma, acum asistăm la o schimbare la acest capitol.

Noul sponsor tehnic al Universității Craiova va fi o altă firmă celebră de echipament sportiv, Puma. Noul contract al formației patronate de Mihai Rotaru se va întinde pe o perioadă de patru ani. Vor fi variantele clasice de tricouri, cu alb predominant sau cu albastru. Cei de la Puma vor livra echipament în valoare de 250.000 de euro pe sezon. Universitatea Craiova este singura echipă din Liga I care va avea echipament produs de Puma, firmă care s-a asociat cu echipe mari, precum AC Milan, Borussia Dortmund, Olympique Marseille, Borussia Monchengladbach, Manchester City sau Valencia.

Departamentul de marketing al clubului din Bănie a decis să păstreze unele elemente ale vechilor echipamente, pe lângă stema cu leul, element esenţial, urmând să se menţină şi supranumele „Campioana Unei Mari Iubiri”, inscripţionată aproape de gulerul tricourilor.

Adversar din Georgia în Europa League

CS Universitatea Craiova a ratat titlul „la mustață” și se pregătește de preliminariile Europa League. Oltenii au scăpat și ei de adversarii dificili, dar elevii lui Cristiano Bergodi vor avea de făcut un drum lung până în Georgia, pentru duelul cu Lokomotive Tbilisi. În trecut, echipa din Bănie a avut o experiență nefericită cu o reprezentantă a Georgiei, fiind eliminată de Dinamo Tibilisi, în sezonul 1994-1995.

Meciurile din turul 1 preliminar al Europa League se dispută într-o singură manșă, pe 27 august.

Urmăriți Impact.ro și pe