Cristiano Bergodi, noul antrenor al Craiovei. Câți bani va câștiga italianul, după ce a semnat cu oltenii

Marian Cărăvan 08.05.2020, 15:30
Cristiano Bergodi, noul antrenor al Craiovei. Câți bani va câștiga italianul, după ce a semnat cu oltenii

După ce Corneliu Papură și-a dat demisia de pe banca tehnică a echipei Universitatea Craiova, oficialii clubului din Bănie l-au ofertat pe italianul Cristiano Bergodi, care a semnat vineri cu oltenii.

Cristiano Bergodi, noul antrenor al Craiovei

Astfel, postul de antrenor principal al echipei oltene a fost rezolvat, cel puțin până la finalul acestui sezon, prin aducerea lui Cristiano Bergodi, tehnician familiarizat cu fotbalul românesc, unde le-a mai antrenat pe FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, FCSB, ASA Tg. Mureș și FC Voluntari.

„Fiindcă vine din Cetatea Eternă în Cetatea Banilor, putem spune: Habemus antrenor! Dacă ne uităm în urmă, Știința a avut compatibilitate cu școala de antrenori italiană, așa că Cristiano Bergodi are toate șansele să scrie istorie în „vulcanul” alb-albastru.

Simbolul lui Lazio, pentru care a jucat 7 ani de zile, a semnat cu Știința un contract valabil până în data de 30 iunie 2021. Bun venit, Mister și adu-ne trofee!”, precizează clubul craiovean într-un comunicat postat pe rețelele de socializare.

 

Câți bani va câștiga italianul , după ce a semnat cu oltenii

La Craiova au fost ceva perindări pe banca tehnică în acest sezon. După ce Craiova s-a despărțit de Victor Pițurcă, Corneliu Papură s-a ocupat o scurtă perioadă de pregătirea alb-albaștrilor, iar acum în Bănie a sosit Cristiano Bergodi, omul pentru care președintele Sorin Cârțu insistase încă din iarnă. Bergodi vine la Craiova cu propriul său preparator Ion Colonel, care a mai activat aici când echipa era antrenată de Gigi Mulțescu. Secundul italianului va fi conaționalul său, Luigi Ciarlantini.

După ce va ajunge în România, Cristiano Bergodi va intra în carantină timp de 14 zile, ceea ce înseamnă că va rata o săptămână din perioada de pregătire.

Tehnicianul italian va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună pentru un acord valabil deocamdată până la finalul sezonului, cu posibilitatea de prelungire până în vara lui 2021.

Urmăriți Impact.ro și pe