Traian Berbeceanu a dat cărțile pe față! Adevăratul motiv pentru care s-a înscris acum în PNL

Rădulescu Valentin 03.07.2020, 16:01
Traian Berbeceanu a dat cărțile pe față! Adevăratul motiv pentru care s-a înscris acum în PNL

Traian Berbeceanu s-a înscris de curând în Partidul Național Liberal. Mulți s-au întrebat însă care este motivul pentru care vrea să intre în politică, iar fostul șef BCCO a venit și cu răspunsul. Care este adevăratul motiv pentru care Berbeceanu vrea să între în PNL?

Care este adevăratul motivul pentru care vrea să intre în PNL?

Fostul șef al BCCO a dezvăluit adevăratele motive pentru care a ales să se înscrie tocmai în Partidul Național Liberal. Într-un mesaj transmis pe Facebook, Traian Berbeceanu a mărturisit că este momentul să intervină și să nu mai privească din afară, deoarece, susține el, doar așa se poate face ceva. Totodată, acesta nu a mai fost implicat în politică.

„De ce acum?
Pentru că, cred cu tărie, este momentul ca în viața tuturor partidelor să apară oameni noi, care până acum nu au mai fost implicați politic.
Pentru că am hotărât să nu mai privesc de pe margine, să mă implic, să nu mai fiu nevoit să invoc eternul „în locul lor așa aș face”.
Și nu în ultimul rând, pentru că am dreptul!

De ce PNL?
Pentru că mereu am avut simpatii liberale.
Pentru că în organizațiile din județul meu sunt oameni minunați, dedicați comunităților locale, gospodari care deja au demonstrat că merită, cu prisosință, votul oamenilor.
Pentru că în ultima perioadă de timp am avut șansa să cunosc lideri naționali, oameni valoroși, buni profesioniști, convingăndu-mă personal de bunele lor intenții.
Pentru că, în condițiile unei guvernări pline de greutăți inimaginabile, am simțit grija față de cetățeni, preocuparea pentru sănătatea și siguranța acestora în detrimentul cumulului de capital electoral.
Pentru că este partidul care poate să repornească România.
Pentru că PNL!”, a scirs acesta pe pagina sa de Facebook.

Traian Berbeceanu a dat cărțile pe față! Adevăratul motiv pentu care s-a înscris acum în PNL
Traian Berbeceanu a dat cărțile pe față! Adevăratul motiv pentu care s-a înscris acum în PNL

Ce funcție va ocupa Traian Berbeceanu?

Traian Berbeceanu a explicat că nu vrea să ocupe încă o funcție de conducere, mai ales că nu îl interesează candidatura personală. Totodată, Fostul șef BCCO, a mărturisit că îi va susține pe toți candidații desemnați. Traian Berbeceanu se află la vârsta de 46 de ani și este fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate.

„Unde în PNL?
Jos, la talpă, în linia întâi.
Voi fi un simplu membru de partid, fără să vizez vreo funcție de conducere.
Nu mă interesează vreo candidatură personală, nu îmi doresc niciun loc pe vreo listă. Dar voi susține, cu toată puterea și priceperea, candidații desemnați, având convingerea că, împreună, avem șansa să schimbăm „culoarea” județului”, a mai adăugat Traian Berbeceanu.

Urmăriți Impact.ro și pe