Traian Băsescu, reacție total necontrolată! Ce a spus fostul președinte despre Marcel Vela, după anunțul acordului MAI-BOR

Andrei Cezar 15.04.2020, 16:15
Traian Băsescu, reacție total necontrolată! Ce a spus fostul președinte despre Marcel Vela, după anunțul acordului MAI-BOR

Atac la baionetă a lui Traian Băsescu, împotriva lui Marcel Vela. Fostul președinte a avut o reacție necontrolată pe pagina sa de socilaizare unde a postat un un mesaj prin care acuză Guvernul și pe Marcel Vela, în primul rând, că odată cu înțelegerea dintre Ministerul Afacerilor Interne și Biserica Ortodoxă Română se vor îmbolnăvi foare mulți oameni. Fostul președinte nu se oprește aici și îi acuză pe oficiali că ar fi lăsat oamenii să moară în case prin faptul că nu au testat populația.

Traian Băsescu, reacție necontrolată față de ministrul Vela

”Marș afară din guvern, nenorocitule!”. Așa și-a început fostul președinte Traian Băsescu mesajul scris pe o rețea de socializare, împotriva actulaului ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela. Totul a pornit după ce Vela a anunțat că MAI și Biserica Ortodoxă Română au semnat o înțelegere potrivit căreia polițiștii vor împărți Lumină în Noaptea de Înviere. Imediat s-a pornit un adevărat tăvălug, în special în mediul online, împotriva acestei decizii și a lui Vela, implcit. Europarlamentarul PMP, îi numește canalii pe cei din Guvern și îl învinovățește pe Vela pentru moartea multor oameni afectați de COVID-19, din cauza faptului că nu li s-au efectuat teste. În plus, Băsescu îl acuză și pe Klaus Iohannis de propagandă.

”Fără scrupule, Vela secondat de Arafat, au stabilit efectuarea unui număr cât mai mic de teste, lăsând ca mulţi oameni, în primul rând vârstnici, să moară în casele lor, fără să ştie că sunt infectaţi, fără să ştie de ce se sufocă, fără să primească nicio şansă la viaţă în lipsa asistenţei medicale.
Între timp, propaganda iohanisto – liberală, declară triumfalist că cele câteva sute de morţi sunt un mare succes. Cei care au murit fără asistenţă medicală în casele lor din mediul rural, din oraşele mici, nu sunt în statisticile lor. Canaliile dorm liniştite şi îşi savurează succesul de a-i ne fi păcălit şi pe români şi pe străini, la adăpostul recomandărilor Profesorului în microbiologie Alexandru Rafila.” a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Băsescu: ”Licheaua vrea mai multă glorie și își dorește să coordoneze activitatea BOR”

Atacul furibund al fostului președinte Traian Băsescu nu se oprește, însă, aici. El sugerează că Marcel Vela, îmbătat de aburii gloriei, se crede într-un fel Mântuitorul Iisus Hristos.

”Dar licheaua vrea mai multă glorie şi atunci merge până acolo încât de la tribuna Ministerului de Interne începe să coordoneze activităţile BOR mergând până la a face pulbere toată acţiunea de protejare a populaţiei prin izolare.
Şi pentru că licheaua este deja la stadiul la care picioarele şi capul nu-i mai sunt pe pământ, crezându-se cel puţin un substitute pământean al celui care va învia în noaptea de Sâmbătă spre Duminică, s-a gândit să facă din poliţişti un soi de cântăreţi în corul bisericii.
Noul trimis al lui Dumnezeu pe Pământ pune toate maşinile Poliţiei Române şi toţi poliţiştii să purceadă la împărţit lumină în Noaptea Sfântă a Învierii. Mă mir că nu trebuie să citească şi ceva din Biblie la scara fiecărui bloc.
Vela, pe ce punem pariu că n-ai curaj să distribui poliţiştilor haine preoţeşti că uniforme tot nu au primit de câţiva ani.
BOR notează faptele tale bune Vela, iar credincioşii iţi vor rămâne recunoscători până în ziua votului.
Marş afară din guvern nenorocitule!
PS – Vitejii lideri sindicali din poliţie stau pitiţi să vadă cum se sfârşeşte şi să ştie de partea cui să fie.” a mai transmis Băsescu pe pagina sa de socializare.

Traian Băsescu, reacție total necontrolată! Ce a spus fostul președinte despre Marcel Vela, după anunțul acordului MAI-BOR
Traian Băsescu, reacție total necontrolată! Ce a spus fostul președinte despre Marcel Vela, după anunțul acordului MAI-BOR
Urmăriți Impact.ro și pe