Tragedie în Mureș, după ce 13 persoane au fost rănite în accidentul rutier produs pe DN 15, între un autoturism şi un microbuz

Elena Avramescu 02.09.2021, 15:00
Tragedie în Mureș, după ce 13 persoane au fost rănite în accidentul rutier produs pe DN 15, între un autoturism şi un microbuz

În acest sens, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a dat un anunț prin care a informat că un accident s-a produs joi, la prânz, pe DN 15, pe raza localităţii Andreneasa. Astfel că în acest accident au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism.

13 persoane au fost rănite în accidentul rutier produs pe DN 15

În urma accidentului produs joi la prânz pe DN 15, pe raza localităţii Andreneasa, au fost implicate un autoturism și un microbuz de transport. Din nefericire, a rezultat vătămarea corporală a 13 persoane, între care şi doi copii.

Conform IPJ Mureş, ambii conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, însă rezultatele au fost negative. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri din cadrul Biroului Rutier Reghin pentru stabilirea tuturor împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier, iar circulaţia în zonă este în continuare blocată pe ambele sensuri de circulaţie.

Astăzi, în jurul orei 12,05, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN15 E578, pe raza localităţii Andreneasa. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, la kilometrul 44+280 m, poliţiştii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între un autoturism, condus de o femeie, de 36 de ani, din Târgu Mureş şi un microbuz, condus de un bărbat, de 57 de ani, din judeţul Iaşi, în care se aflau 9 persoane.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 13 persoane, respectiv a celor doi conducători auto, precum şi a trei pasageri din autoturism, dintre care doi minori, de 2 şi 5 ani şi a altor 8 pasageri din microbuz, cărora li se acordă îngrijiri medicale la faţa locului, urmând a fi transportaţi la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, a declarat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a dat un anunț prin care se estimează ca în aproximativ 30-45 de minute circulaţia rutieră în zonă să fie reluată.

Urmăriți Impact.ro și pe