Tragedie în Iași, unde o tânără avocată a căzut dezbrăcată de la etaj. Din păcate, fata a murit pe loc

Elena Avramescu, Narcisa Tomulescu 21.06.2021, 13:08
Tragedie în Iași, unde o tânără avocată a căzut dezbrăcată de la etaj. Din păcate, fata a murit pe loc

O tânără avocată din Iași a căzut dezbrăcată de la etaj și a murit. Este vorba despre o tânără de 26 de ani din Iași, avocată în cadrul Baroului din același oraș, care a decedat la scurt timp după ce a căzut de la etajul al șaselea al unui bloc din zona Târgu Cucu. Tragedia s-a petrecut în noaptea de vineri, spre sâmbătă, în jurul orei 4:00

O tânără avocată din Iași a căzut dezbrăcată de la etaj și a murit

Imediat după ce s-a anunțat incidentul nefericit, autoritățile ieșene au fost alertate, astfel că la fața locului s-au deplasat echipaje medicale și de Poliție. Medicii n-au mai avut ce să facă astfel că au declarat decesul avocatei Monica Cioată, iar trupul neînsuflețit al acesteia a fost preluat și dus la IML. În aceste momente, oamenii legii se ocupă de anchetă, pentru a afla ce a dus la producerea tragediei.

Se pare că autoritățile din Iași au fost alertate printr-un apel la 112 de către un avocat, afirmând că o tânără de 26 de ani, la rândul ei avocată în cadrul Baroului Iași, a căzut de la etajul al șaselea al blocului „AJOFM”, din zona Târgu Cucu. Imediat după, la fața locului s-au deplasat echipaje medicale și de Poliție, însă medicii nu au mai putut face altceva pentru femeie decât să declare decesul acesteia. Trupul neînsuflețit al acesteoa a fost preluat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, în vederea efectuării necropsiei.

La scurt timp după constatarea decesului, polițiștii și criminaliștii ieșeni au demarat cercetările, cu scopul de a se stabili ce anume a dus, mai exact, la producerea tragediei. Oamenii legii au mers la proprietarul apartamentului din care a căzut tânăra Monica Cioată, aflând că proprietarul locuinței este, de asemenea, un avocat ieșean. În acest sens a fost preluat de polițiști și dus la audieri, care au durat ore bune.

O tanara avocata din Iasi a cazut dezbracata de la etaj si a murit
O tanara avocata din Iasi a cazut dezbracata de la etaj

Medicii legiști ieșeni au precizat, în cursul zilei de sâmbătă, că nu au putut efectua necropsia cadavrului. Asta deoarece, conform procedurilor, ar fi trebuit să aștepte câteva ore de la decesul victimei.

Reportezii BZI au aflat că în fața scării în care stă avocatul ieșean erau mănuși lăsate în urmă de echipajul medical care a încercat cu disperare să o salveze pe tânăra avocată. Pe lângă asta, s-a observat și o mare pată roșie, de sânge, ce era evitată de toți cei care treceau prin zonă.

Din câte știu eu, proprietarul apartamentului s-a mutat cu tânăra asta de vreo 3 luni. Noaptea trecută, pe la 3:30, am auzit gălăgie, o ceartă. La scurt timp am auzit o bufnitură și un urlet de femeie care a durat câteva secunde, apoi s-a făcut o liniște totală. Știți, pe la noi, pe la bloc, mai vin tot felul de boschetari și se mai ceartă, am crezut că ei erau pe acolo, pe jos. Când am ieșit la balcon și m-am uitat, am văzut o femeie întinsă pe asfalt. Prima mea impresie a fost că era un manechin din plastic, nici nu mi-am dat seama că e o femeie în carne și oase acolo, a spus unul dintre vecini, potrivit BZI.

Într-un final, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, precizând că așteaptă rezultatele necropsiei, pentru a putea stabili ce a dus la decesul tinerei, dacă a fost vorba despre suicid sau chiar crimă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...