Tragedia din viața lui Augustin Viziru, câștigătorul Ferma 2020. „Mă iubea atât de mult”

Andreea Bisinicu 08.12.2020, 09:42
Tragedia din viața lui Augustin Viziru, câștigătorul Ferma 2020. „Mă iubea atât de mult”

Tragedia din viața lui Augustin Viziru, câștigătorul Ferma 2020. „Mă iubea atât de mult”. Una dintre cele mai importante persoane din viața sa a murit, iar actorul a trecut prin momente cumplite în ultimii ani. Despre cine este vorba și ce s-a întâmplat, de fapt. Proaspătul câștigător i-a dedicat premiul fetiței sale de numai câteva luni de zile.

Tragedia din viața lui Augustin Viziru, câștigătorul Ferma 2020

Augustin Viziru este câștigătorul celui mai recent sezon al emisiunii „Ferma” de la PRO TV. Actorul i-a dedicat premiul fiicei sale de două luni, despre care spune că este mândria vieții sale. Cu toate acestea, deși are multe motive să fie fericit și să se considere norocos, actorul a trecut printr-o dramă în ultimii ani, de când și-a pierdut unul dintre cei mai apropiați și dragi oameni din viața sa. Tatăl lui Augustin Viziru a murit în primăvara anului 2013, după ce a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare în 2011. Din nefericire, după doi ani de luptă, cancerul l-a răpus pe Petre Viziru, tatăl actorului și al solistului Lucian Viziru. Actorul a împărtășit fanilor experiența traumatizantă prin care a trecut atunci când și-a pierdut părintele.

„Când am aflat vestea că tatăl meu nu mai este, ceva s-a schimbat în mine. Și perioada de dinainte să se ducă a fost foarte grea, încărcată, iar aceste probleme de viață m-au maturizat brusc. Ultimii doi ani de dinainte să moară tata, au fost cei mai urâți ani din viața mea. Au fost doi ani, doi ani și jumătate, de când am aflat de boala lui și până s-a stins din viață. De acolo a început schimbarea, de atunci sunt altfel. Până atunci, deși eram deja mare, mă consideram copilul lui tata. Nu aveam nicio grijă și credeam că pot să fac orice pe lumea asta. El nu lăsa pe nimeni, niciodată, să vorbească un cuvânt urât la adresa mea.” , a declarat Augustin Viziru, potrivit wowbiz.ro.

Tatal lui Augustin si Lucian Viziru a murit in 2013 de cancer
Tatal lui Augustin si Lucian Viziru a murit in 2013 de cancer

Care este cel mai important lucru pe care Augustin Viziru l-a învățat de la tatăl său

Augustin Viziru vorbește frumos și admirativ despre tatăl său, despre care spune că este omul care l-a învățat cele mai multe în viață. Acesta era un om bun și blând, care îi spunea fiului său că încrederea în sine și cea pe care le-o acorzi oamenilor din jur este foarte importantă. De asemenea, câștigătorul Ferma 2020 susține că părintele său era un adevărat punct de sprijin pentru el, fiind omul care nu l-a certat niciodată și care întotdeauna a avut încredere în succesul pe care îl va dobândi.

„Cea mai haioasă întâmplare pe care mi-o amintesc este din perioada în care tata avea o echipă de fotbal. El mă iubea atât de mult încât, atunci când mă duceam pe teren, la meci, și îi spuneam: “tată vreau să joc și eu”, el scotea de pe teren un jucător care se antrena de 4-5 ori pe săptămână, ca să joace fii-su (…) Tatăl meu nu m-a pedepsit niciodată. O singură dată mi-a dat o palmă peste picior. Două săptămâni nu am vorbit eu cu el și el plângea efectiv să îl bag în seamă. Tata avea atâta încredere în mine, în ceea ce sunt și reprezint, încât, nimic nu putea să mă doboare. Era încrederea pe care mi-a creat-o el, pe care mi-a dat-o să o am față de mine” a spus Augustin Viziru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI