Augustin Viziru este în culmea fericirii! Actorul a devenit tată. Primele imagini cu fetița sa

Iancu Andreea 16.06.2020, 17:22

Augustin Viziru este un bărbat împlinit. Actorul este proaspăt tătic și nu își mai încape în piele de fericire. Acesta a postat un clip în care face tuturor cunoștință cu noul membru al familiei sale, fetița sa. Iubita actorului a adus pe lume o fetiță sănătoasă și frumoasă, care nu a contenit să primească mesaje de felicitare. Chiar și Doinița Oancea s-a grăbit să îl felicite pe proaspătul tătic.

Un tătic emoționat

Actorul a dezvăluit că este un tătic fericit. Augustin a postat un mesaj pe contul său de Instagram prin care ne face cunoștință cu micuța Maria Petre-Viziru. Aceasta a venit pe lume în urmă cu două zile și este o minunăție de copil.

Bună, eu sunt Maria Petre-Viziru și ar fi trebuit să vin pe lume pe data de 15, numai că eu am vrut să vin pe 14. Abia aștept să mă țină tăticul meu în brațe.❤️, a scris Augustin Viziru pe contul de socializare.

Și fosta sa colegă de platoul, Doinița Oancea, i-a transmis un mesaj de felicitare proaspătului tătic. Aceasta a mărturisit că abia așteaptă să o țină în brațe pe micuță.

Bună, Maria. ? Bine ai venit! Abia aștept să te țin și eu în brațe!?

Augustin a dat vestea cea mare că va devenit tată în timpul emisiunii Survivor România, la care a fost concurent. Actorul a argumentat decizia sa prin exemplul pe care își dorește să-l ofere tinerei generații.

Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș, a transmis Augustin la acel moment.

Maria Petre-Viziru, fetița lui Augustin
Foto – Instagram

Iubita lui Augustin, ținută secret

Augustin Viziru a devenit o persoană extrem de discretă cu viața sa personală. El a ținut secret relația cu mama fetiței sale, dar este extrem de sigur în privința viitorului alături de ea. Un apropiat al actorului a dezvăluit ce planuri are Augustin.

Am aflat anul trecut de noua iubită a lui Augustin, de faptul că vor să păstreze sarcina şi că îşi doresc să se căsătorească. Este foarte discret cu viaţa lui particulară şi nu vrea să ştie toată lumea ce face el. Mama lui este foarte fericită că se va aşeza la casa lui şi se bucura că toate îi merg ca pe roate. Se bucură că va mai juca într-un film şi că a împuşcat contractul de la Kanal D. Spunea că îi merge de minune şi că i s-au aliniat planetele, că-i merge totul strună. Nu se gândea că se va accidenta la reality-show-ul de la Kanal D şi a sperat că va sta mai mult ca să facă bani pentru viitoarele evenimente din viaţa lui, a transmis o persoană din anturajul acestuia, potrivit click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...