Tradiţia de care Simona Halep nu o să ţină cont la nuntă. A anunţat deja pe toată lumea

Badea Violeta, Mihai Ianoși 15.09.2021, 14:51
Tradiţia de care Simona Halep nu o să ţină cont la nuntă. A anunţat deja pe toată lumea

Iată că ziua cea mare a venit, Simona Halep se căsătorește astăzi, 15 septembrie, cu alesul inimii, Toni Iuruc. Cei doi au început pregătirile pentru marele eveniment, iar sportiva a anunțat deja că va încălca o regulă importantă la nuntă. Iată de ce nu o să țină cont viitoarea mireasă.

Ce tradiție va încălca Simona Halep la nuntă

Simona Halep și Toni Iuruc sunt în culmea fericirii! Cei doi își unesc destinele și vor respecta tradițiile specifice familiilor de machedoni, însă o regulă importantă a fost tăiată de pe listă.

Jucătoarea de tenis este una dintre cele mai bogate persoane din România, așa că i-a anunțat pe invitații săi ca nu va accepta bani puși în plic, ci mai degrabă și-ar dori să primească buchete de flori sau diverse daruri simbolice.

De asemenea, Simona Halep a cerut discreție totală cu privire la marele eveniment. Sportiva i-a rugat pe organizatori să nu ofere informații legate de meniu sau de invitați.

Jucătoarea de tenis le-a explicat acestora că este vorba despre cel mai important moment din viața ei și nu-și dorește să apară prea multe detalii prin presă. În plus, Simona nu a dorit să se afle nici data nunții, dar Ilie Năstase a dat-o de gol.

„Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoţii. Emoţiile sunt diferite de cele de la un Grand Șlem, e partea personală. Tenisul rămâne tenis, dar aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă”, a precizat Simona Halep în urmă cu câteva săptămâni.

Simona Halep si Toni Iuruc
Simona Halep si Toni Iuruc

Ce reguli stricte vor avea invitații

Marele eveniment va avea loc în clubul Fratelli din stațiunea Mamaia, iar nașul cuplului este chiar patronul localului. Simona Halep dorește să își ia toate măsurile de precauție pentru a avea parte de o nuntă discretă. Astfel, jucătoarea de tenis le-a transmis tuturor invitaților săi câteva reguli stricte.

Conform celor de la telekomsport.ro, persoanele care vor participa la petrecerea de nuntă nu vor avea voie să intre cu telefoanele mobile sau orice alte dispozitive de înregistrat.

Printre cei care vor trebui să respecte aceste reguli se numără Ilie Năstase și Ion Țiriac, dar și președintele Klaus Iohannis și soția lui, Carmen. Toate aceste nume sonore se află pe lista de invitați ai celor doi miri.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...