Ce a postat Simona Halep pe Instagram cu doar câteva ore înainte de căsătorie. Fanii au reacţionat imediat

Ioana Bucur 15.09.2021, 11:20
Ce a postat Simona Halep pe Instagram cu doar câteva ore înainte de căsătorie. Fanii au reacţionat imediat

Marea campioană este la un pas de cel mai emoționant moment al vieții ei. În timp ce pregătirile sunt în toi pentru evenimentul anului din România, Simona Halep și-a rupt câteva minute și a postat ceva senzațional pe pagina sa de Instagram, cu doar câteva ore înainte de nunta cu Toni Iuruc.

Simona Halep, mesaj emoționant înainte de nunta cu Toni Iuruc

Cu toate că ar fi trebuit să fie un eveniment secret, ținut depate de ochii și urechile străinilor, Simona Halep a decis să le transmită admiratorilor ei din mediul online un mesaj superb, cu doar câteva ore înainte de căsătorie.

Astăzi nu se va vorbi despre „sportiva” sau „campioana” ci despre „mireasa Simona Halep”. Puțin o desparte de momentul în care ea și afaceristul Toni Iuruc își vor uni destinele, la Constanța. Nunta anului, așa cum este numită, va fi un eveniment fastuos la care vor participa nume importante din România, de la sportivi, vedete și până la președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, potrivit unor surse citate de telekomsport.ro.

Până să ajungă la petrecere, invitații vor fi nevoiți să respecte câteva reguli stricte impuse de miri, poate cea mai importantă fiind interdicția de a intra în incinta localului din Mamaia cu telefoanele mobile.

Totuși, în cea mai importantă zi din viața ei, Simona Halep nu și-a uitat fanii. Ea a postat, miercuri dimineață, un mesaj emoționant pe pagina ei de Instagram, un citat din Mark Twain – un îndemn și un sfat de care nu ar trebui să uităm:

„Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta.”

Ce a postat Simona Halep pe Instagram cu doar câteva ore înainte de căsătorie

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: „Astazi chiar va fi cea mai frumoasa din viata ta! Acesta este cel mai frumos trofeu de Grand Slam: iubirea. Sa fiti fericiti, Simo si Toni, sa va iubiti mereu, sa va respectati si sa aveti grija de iubirea voastra, astfel incat, peste muuulti ani, povestea sa se incheie cu “…si au trait fericiti pana la adanci batraneti”, „Să fie într-un ceas bun, Simona! Vă îmbrățișez”, „Bună dimineața! Și tu sa ai cea mai frumoasa zi din viata ta! Sa fiți fericiți împreună!”, „Tot ce incepeti sa claditi azi, sa dureze, in zilele grele sa fiti mereu unul langa celalalt si sa va impliniti toate visele. Multa fericire, Simo” – sunt doar câteva dintre mesajele primite.

Tradiția interzisă la nunta Simonei Halep

Chiar dacă lista invitaților cuprinde persoane care nu duc lipsa banilor, din contră, Simona Halep și Toni Iuruc au decis să sară peste una dintre cele mai vechi tradiții de nuntă – plicul cu bani.

În schimb, cei doi au transmis că vor primi cu mare drag cadouri simbolice și flori. Cum viitorii miri s-au mutat deja într-o casă nouă, variantele pentru cadouri pot fi nenumărate