Primele imagini cu Simona Halep înainte de nuntă. Tatăl sportivei, adevărul despre prezenţa lui Iohannis la eveniment

Ioana Bucur, Ioana Constantin 15.09.2021, 11:57
Primele imagini cu Simona Halep înainte de nuntă. Tatăl sportivei, adevărul despre prezenţa lui Iohannis la eveniment

Simona Halep, prima apariție înainte de marele eveniment. Viitorul socru mic, tatăl sportivei, a oferit detalii noi despre „nunta anului” și explicații despre prezența pe lista invitaților a președintelui României, Klaus Iohannis.

Simona Halep, grăbită înainte de nuntă

Jurnaliștii au făcut tabără în fața casei Simonei Halep, așteptând momentul în care viitoarea mireasă își va face apariția. Răbdarea le-a fost răsplătită, însă curiozitatea, nu. Sportiva a ieșit grăbită pe poartă și s-a îndreptat în viteză spre mașina parcată la trotuar. Cu părul strâns, îmbărcată lejer, Simona nu a dat nicio declarație presei care a asaltat-o cu întrebări despre nuntă, urând doar „Bine ați venit în Constanța”.

Mai darnic în informații a fost tatăl ei. Viitorul socru mic a confirmat ora la care va avea loc cununia civilă și a dat și câteva explicații despre informațiile care au tot circulat în spațiul public, în ultimele zile.

„Este o zi super frumoasă. Am emoţii, aşa cum este normal. Cununia civilă va avea loc la ora 16, naşii vor fi şi ei prezenţi, desigur. Nu ştiu câţi invitaţi vor fi prezenţi. Le doresc multă sănătate pentru că în rest au de toate”, a spus tatăl sportivei.

Se zvonea că mirii au pus o interdicție tuturor celor care vor participa la marele eveniment, că invitaților li se va cere să nu intre în localul în care va avea loc petrecerea cu telefoanele mobile. O informație falsă, susține tatăl Simonei Halep, care a precizat că sunt oameni transparenți care nu au nimic de ascuns.

„Legat de informaţia conform căreia invitaţii nu au voie cu telefoane mobile, totul este fals. De unde aveţi această informaţie?! Toate sunt minciuni. Noi suntem oameni transparenţi, normali, nu avem nimic de ascuns”, a adăugat acesta.

Un alt zvon demontat de Stere Halep a fost cel legat de prezența printre invitați a președintelui Klaus Iohannis. Acesta a subliniat că șefului de stat nu i-a fost trimisă nicio invitație la „nunta anului”.

„Klaus Iohannis nu va veni la eveniment, nu a fost trimisă invitaţie către dumnealui, nu”, a adăugat tatăl Simonei, Stere Halep.

Mesaj emoționant înainte de marele eveniment

Marea campioană este la un pas de cel mai emoționant moment al vieții ei. În timp ce pregătirile sunt în toi, Simona Halep și-a rupt câteva minute și a postat ceva senzațional pe pagina sa de Instagram, cu doar câteva ore înainte de nunta cu Toni Iuruc, un mesaj emoționant pe pagina ei de Instagram, un citat din Mark Twain – un îndemn și un sfat de care nu ar trebui să uităm:

„Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta.”

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...