Toți abonații RDS&RCS au omis un lucru extrem de important. Digi a pus în aplicare măsurile de la începutul primăverii

Daria Petrescu 27.03.2020, 10:47
Toți abonații RDS&RCS au omis un lucru extrem de important. Digi a pus în aplicare măsurile de la începutul primăverii

La început de primăvară, Digi  a pus în aplicare noile măsuri, pe care cel mai probabil abonații RDS&RCS le-au omis. Noutățile sezonului de primăvară, la Digi, pe puteți descoperi în materialul următor!

Toți abonații RDS&RCS trebue să afle noutățile din primăvara aceasta

Digi vine cu câteva noutăți în sezonul de primăvară. Le puteți descoperi mai jos sau pe  digiromania.ro.

Alege Optim Nelimitat, cu cele mai mari avantaje, de la doar 3 Euro/luna!

-NELIMITAT convorbiri în TOATE reţelele naţionale, fixe şi mobile

– NELIMITAT convorbiri internaţionale în principalele reţele fixe din UE, SUA, Canada şi China plus 3000 de minute convorbiri internaţionale în principalele reţele mobile din SUA, Canada, China şi UE

-NET NELIMITAT în rețeaua 4G, este mesajul transmis pe digiromania.ro.

Compania RCS a cunoscut o dezvoltare rapidă pe piața din România. Primii pași s-au concretizat prin achiziționarea mai multor rețele de comunicații din țară.

Deja în anul 1996 se realizează consolidarea Grupului RCS. Acesta începe să se extindă tot mai mult prin achiziții.

Despre Digi România

În martie 2004, RCS & RDS, a cumpărat, împreună cu Astral Telecom, furnizorul de televiziune prin cablu FX Communications. De asemenea, furnizorul de internet FX Interne. FX Communications avea 107.000 de clienți iar FX Internet avea 13.000 de utilizatori.

La început de primăvară, Digi  a pus în aplicare noile măsuri
La început de primăvară, Digi  a pus în aplicare noile măsuri

Mai mult, în decembrie 2004 RCS & RDS lansează Digi TV. Serviciul este extins și în alte țări:

-februarie 2006 – Ungaria

-august 2006 – Slovacia

-Cehia, noiembrie 2006 – Croația, Serbia.

26 aprilie 2005 a adus ocazia de unificare a celor două companii din Romanian Cable Systems (RCS) și Romania Data Systems (RDS). Motivul acestei fuziuni era îmbunătățirea modului de utilizare a infrastructurii.

De asemenea, în noiembrie 2007 renunță la ideea listării la Bursa de la Londra. Optează astfel, spre o finanțare bancară record pentru România, de 500 milioane de euro. În țară, compania are nevoie de bani pentru dezvoltarea unei rețele 3G la nivel național. Construcția  depășește 300 milioane de euro.

În ianuarie 2010, RCS & RDS a preluat compania Airbites, furnizor de servicii de comunicații cu câteva zeci de mii de clienți.  Airbites furniza servicii în București și Iași. A înregistrat în 2008 o cifră de afaceri de 2,9 milioane de euro și o pierdere netă de 8,5 milioane de euro.  Airbites este divizie a companiei elvețiene Swisscom. Furnizează servicii de televiziune, internet și telefonie fixă.

În decembrie 2014, RCS & RDS își completează portofoliul media cu patru posturi de radio: PRO FM, InfoPro, DanceFM și MusicFM, pe care le-a achiziționat în urma tranzacției cu grupul CME.

RCS & RDS oferă servicii de date mobile 4G LTE în 25 de orașe, din august 2015.   În noiembrie 2015, RCS & RDS înlocuiește postul de radio Info Pro cu Digi FM Din 27 iunie 2019, RCS & RDS lansează serviciul 5G în 5 orașe.

Urmăriți Impact.ro și pe