Giani din Las Fierbinți, dezvăluiri despre noul sezon al serialului de la PRO TV: “Mă surprind râzând singur”

Ioana Nechifor 29.08.2019, 11:53
Giani din Las Fierbinți, dezvăluiri despre noul sezon al serialului de la PRO TV: “Mă surprind râzând singur”

Gașca din Las Fierbinți a revenit, pe platourile de filmare, pentru a pregăti sezonul cu numărul 16. Despre noul sezon al serialului de la PRO TV, actorii din distribuție au numai vorbe de laudă. “Mă surprind râzând singur”, spune Constantin Diță, cel care îl interpretează pe Giani în celebrul serial de comedie. Mai multe detalii despre noul sezon Las Fierbinți, în materialul următor!

Giani din Las Fierbinți, despre noul sezon al serialului

Se lasă cu multă comedie, în această toamnă, la PRO TV,  acesta este pontul pe care ni-l dă actorul Constantin Diță, actorul care îi dă viață lui Giani în Las Fierbinți, despre noul sezon al serialului.

Ajuns la sezonul cu numărul 16, Las Fierbinți va începe pe 10 septembrie, de la ora 20.30. În acest sens, actorii din distribuție au revenit pe platourile de filmare pentru a pregăti noi secvențe pline de umor pentru publicul său.

Constantin Diță, alias Giani din Las Fierbinți
Constantin Diță, alias Giani din Las Fierbinți

Constantin Diță, alias Giani din Las Fierbinți, a vorbit despre noul sezon al serialului de la PRO TV.

„Eu zic că e un sezon foarte bun, în ideea în care încă nu s-a pierdut energia serialului. Sunt în punctul în care citesc textul acasă și râd, apoi râd și aici, pe set.”, mărturisește actorul, potrivit site-ului protv.ro.

Las Fierbinți a ajuns la sezonul 16
Las Fierbinți a ajuns la sezonul 16

Cu ce obicei a rămas actorul, în urma filmărilor pentru Las Fierbinți

Sezonul 16 Las Fierbinți vine cu surprize pentru telespectatori. Constantin Diță mărturisește că publicul va avea parte de mult umor în această toamnă.

Eu încă sunt surprins, pentru că textul îl repet acasă. Și mă surprind râzând singur. Mă ajută soția să reiau textul și râdem amândoi. Deci, e bine“, a spus acesta, conform sursei menționate mai sus.

Giani, Bobiță și Dorel din Las Fierbinți.  Noul sezon va începe pe 10 septembrie la PRO TV
Giani, Bobiță și Dorel din Las Fierbinți.

Timpul petrecut pe platourile de filmare pentru celebrul serial de comedie își lasă amprenta asupra actorului. El a vorbit despre felul în care personajul său a ajuns să-l influențeze, chiar și după ce se încheie o zi de muncă.

Nu avem problema asta, dar, evident, iei cu tine ticuri verbale. Rămân gesturi sau ticuri, după 8 ore sau 12 ore de filmări.

La un moment dat o să-ți scape un: Da bravo, mă! sau Ce-ai făcut, Bobiță? într-o situație funny.”,  a mai adăugat Constantin Diță, alias Giani din Las Fierbinți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI