Topul celor mai bune plaje unde să-ți faci vacanța în 2023. Cele din Grecia sunt doar pe locul 2

Badea Violeta 20.05.2023, 23:39
Topul celor mai bune plaje unde să-ți faci vacanța în 2023. Cele din Grecia sunt doar pe locul 2

Când ne gândim la vacanța de vară, cu toții ne gândim la plajă, la mare și la soare. În lume există foarte multe stațiuni care merită vizitate, dar care sunt cele mai bune dintre ele? Ei bine, cu siguranță, cele care au primit distincţia „Blue Flag”. Iată cum arată topul celor mai bune plaje. Aici merită să-ți faci vacanța în 2023!

Cele mai bune plaje din lume. Iată unde să-ți faci vacanța în 2023

Vara se apropie cu pași repezi și toată lumea e cu gândul la concediu. Probabil că deja te gândești unde îți vei petrece vacanța de vară în acest an. Ei bine, visezi la plaje spectaculoase? Atunci ai nimerit exact unde trebuie, fiindcă îți vom dezvălui unde se găsesc cele mai frumoase plaje în 2023.

Clasamentul a fost actualizat, de curând, pe site-ul Blue Flag, iar pe locul 2 se află, din nou, Grecia, una dintre destinaţiile preferată de români. Precizăm că distincţia „Blue Flag” este acordată an de an celor mai bune plaje de pe mapamond.

În plus, aceasta reprezintă un criteriu de încredere în funcţie de care tot mai mulţi turiști se ghidează în alegerea destinaţiei de vacanţă. Până la urmă, oricine își dorește să își petreacă zilele libere de vară pe o plajă perfectă și să beneficieze de condiții de cazare de înaltă calitate.

Citește și Unde să mergi în vacanță la vară. Este destinația anului 2023, are cele mai bune plaje din lume!

Grecia, locul 2 in topul celor mai bune plaje din lume
Grecia, locul 2 in topul celor mai bune plaje din lume

Grecia ocupă din nou locul 2 în topul celor mai bune plaje din lume

La fel ca și anul trecut, Grecia ocupă locul 2 în topul celor mai bune plaje din lume, cu mai mult de 600 de plaje, 18 porturi de agrement și 6 bărci turistice care au obținut distincția „Blue Flag”.

Conform Keep Talking Greece, acest stat extrem de îndrăgit de către români a făcut parte dintr-o selecție de 52 de țări. Halkidiki este regiunea din Grecia cu cele mai multe plaje „Blue Flag”, 94 la număr.

În schimb, Attica are cele mai puține. Acolo sunt 18 plaje unde turiștii se pot relaxa în condiţii premium. În țara noastră există doar 6 plaje cu distincția „Blue Flag”. Ele se află în stațiunea Mamaia și în Eforie.

Citește și Destinația fabuloasă din Grecia care eclipsează insula Mykonos. Cazarea este mai ieftină, iar plajele sunt fermecătoare!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...