Top cei mai buni amanți în pat, în funcție de zodie

Elena Avramescu 29.12.2020, 15:31
Top cei mai buni amanți în pat, în funcție de zodie

Top cei mai buni amanți în pat. Astrele influențează tot din jurul nostru, iar asta este valabil și în dormitor. Pentru persoanele care își doresc scurte aventuri, fără implicații sentimentale, avem un top perfect cu cei mai bun amanți în pat.

Top cei mai buni amanți în pat

Atunci când vrei să ieși la atac și să cucerești persoana de care ești atrasă, sexualitatea este cea mai la îndemână armă. Există atât nativi cu care poți vedea liniștită un film, dar și unii care nu te vor lăsa să dormi toată noaptea. Află care sunt, potrivit astrologiei sexuale, cei ai buni amanți ai zodiacului, bărbați care știu să-și ducă partenera pe cele mai înalte culmi ale plăcerii.

Berbec

În cele mai multe top-uri sexuale, bărbatul Berbec se situează undeva la mijloc. El nu excelează în ceea ce face, dar cu toate acestea nu este de ignorat. Are un singur defect major și anume că este grăbit. Are un sex-appeal foarte puternic, este pasional și dinamic, dar face totul pe repede înainte. Totuși, nu te vei plictisi lângă un Berbec.

Rac

Sensibil din fire, bărbatul Rac va exploata întotdeauna mai mult latura emoțională, chiar și în dormitor. Așadar, dacă vrei ca amant un nativ născut sub acest semn zodiacal, va trebui să știi cum să tratezi situația. Există o probabilitate destul de mare ca acesta să se îndrăgostească de tine, fapt deloc plăcut dacă nu vrei să te implici emoțional.

Citește continuarea pe Știri din lume.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...