Horoscop joi, 24 decembrie 2020. Berbecii trec prin stări diverse

Astrolog Roxana Lușneac 23.12.2020, 18:17
Horoscop joi, 24 decembrie 2020. Berbecii trec prin stări diverse

Horoscop joi, 24 decembrie 2020. Numerele norocoase ale zilei sunt 1, 4, 34, 38 și 45 în timp ce culorile care vă pot face ziua mai frumoasă sunt alb, argintiu și auriu.

Horoscop joi, 24 decembrie 2020

Berbec

Un anumit progres se întâmplă în viață ta, chiar dacă cu pași mici și pentru el ai nevoie de ajutorul celorlalți. Încearcă să fii diplomat în atitudine și să nu îi îndepărtezi pe cei care îți arată acum că țin la tine.

Taur

Anumite planuri încep acum să se contureze, iar norocul este de partea voastră mai mult decât ați crezut până acum. Este posibil că unele persoane care v-au enervat în trecut acum să vină în preajma voastră tocmai pentru că regretă neînțelegerea.

Gemeni

Competiția nu este tot timpul ceva negativ, ci poate fi văzută și ca pe un stimul exterior care te ajută să evoluezi. Comunica cu cei dragi,  creează legături frumoase și bucură-te de moment.

Bucurie mare pentru o zodie. Va primi vestea buna pe care o astepta demult
Horoscop joi, 24 decembrie

Rac

Pentru unele activități vei avea nevoie de răbdare  mai mult ca de obicei, dar este important să găsești frumusețea momentului și să te bucuri de aceste conexiuni reale pe care le ai în jur.

Leu

Aveți încredere în gusturile proprii și în propriile alegeri,  dar va bazați și pe faptul că cei din jur vor știi să aprecieze aceste idei. Anumite ambiții vi se realizează, iar asta va aduce satisfacție.

Fecioară

Sunteți creativi și cei din jur va susțin acțiunile tocmai pentru că va  iubesc și vor să va fie alături.   Anumite încercări sau experiențe noi pot avea succes, fie că vorbim de rețete sau de treburi legate de servici.

Balanță

Anumite persoane noi pot veni acum în viață voastră, sau cel puțin unele persoane din trecut revin acum pentru a lămuri niște lucruri. Acești oameni au sentimente vizavi de tine, fie de admirație sau de iubire.

Scorpion

Unele persoane din jur vor să te ajute și te susțin cum pot, numai că trebuie să dai și tu dovadă de diplomație și de răbdare. Nu merge totul pe repede înainte cum ți-ai dori,  așa că apreciază-le ajutorul.

Săgetător

Vrei să obții anumite lucruri sau chiar beneficii  financiare pe cât se poate, iar asta te motivează și pentru ideile pe care le ai pentru viitor. Cei din jur te susțin și astăzi încearcă să profiți de momentele frumoase alături de ei.

Capricorn

Anumite rezultate îți dau speranța și te bucură. Ai motive să fii mândru de ține și de realizările tale. Încearcă să te implici pe cât posibil și acasă și în ajutorul persoanei iubite.

Vărsător

Anumite lucruri din trecut acum pot reveni, iar asta pe de-o  parte te va motiva, iar pe cealaltă parte te poate solicită mai mult decât simți că poți duce. Ia lucrurile ușor, ușor și bucură-te de fiecare moment în parte.

Pești

Fii cât poți tu de generos în această perioadă, deoarece dar din dar se face răi, nu uita asta. Anumite ambiții și demonstrații de compasiune te pot ajuta și în viitor, nu doar acum.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...