Horoscop duminică, 27 decembrie. E timpul schimbărilor pentru zodia Rac

Astrolog Roxana Lușneac 26.12.2020, 19:27
Horoscop duminică, 27 decembrie. E timpul schimbărilor pentru zodia Rac

Horoscop duminică 27 decembrie aduce noutățile pentru nativii zodiacului pentru ultima zi de Crăciun. Este duminică, ceea ce înseamnă încă o zi alături de familie și, dacă vremea de afară o permite, de ce nu o drumeție pentru a mai da jos din ”acumulările” din primele două zile de sărbătoare. Galben bej și mov sunt culorile norocoase, în timp ce numerele care aduc noroc sunt 8, 34, 45 și 55.

Horoscop duminică 27 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec

Acum e un moment bun să te gândești și la ceilalți și la ce și-ar dori aceștia. Unor persoane dragi le poți face încă cadouri din inima, altora poți să le fi alături cu o vorbă bună. Fii prezent în viața și familia ta.

Taur

Cei din jur sunt în asentiment cu tine și chiar sunt cât se poate de simpatici. Găsiți puncte comune și subiecte comune, iar asta va ajută să faceți și planuri de viitor.

Gemeni

Încearcă să îți folosești creativitatea pentru a găsiți soluții noi și pentru a-ți găsi un echilibru în stări și dorințe. Atunci când nu găsești un răspuns, nu ezita să întrebi persoanele mai cu experiență că ține din grup.

Rac

Unele semne de întrebare îți pot veni acum în gând. Fie că începi să faci deja planuri pentru anul viitor, fie că ți-ai dori să faci niște ajustări în proiectele actuale. Ele sunt de bun augur.

Leu

Încearcă să găsești modalități de mediere așa încât fiecare membru al familiei tale să se simtă apreciat, iubit și protejat. Răbdarea nu este tot timpul una din calitățile tale, dar acum faci o excepție.

Fecioară

Nu toate lucrurile ies așa cum ți-ai dori tocmai pentru că ai nevoie și tu de odihnă, efectiv ai obosit și nu e nimic greșit în asta. Comunică mai mult cu cei dragi, fă ce poți și da-i timpului timp.

Balanță

Nu lasă unele situații să se amplifice, ci mai degrabă caută cu diplomație să atenuezi orice conflict. Anumiți oameni din jurul tău trec prin niște momente sensibile și au nevoie de susținerea ta.

Săgetătorii trebuie să iasă la aer

Scorpion

Ai multă imaginație și o dorință mare de a fi creativ și de a-i bucură pe cei din jur. Profită de momentele frumoase, plimbă-te, apreciază viața și darurile ei alături de familie.

Săgetător

Activitățile în aer liber te motivează și în același timp îți fac bine, așa că nu ezită să ieși la o plimbare sau să vizitezi un loc nou. În rest, activitățile de acasă îți vor ocupă timpul cu succes.

Capricorn

Cei din jur te adoră, simți că ești iubit și apreciat și asta îți încarcă bateriile. Folosește-ți creativitatea și implică-te în ajutorul și în activitățile celorlalți. Profită de momente frumoase.

Vărsător

Organizează-te bine așa încât că nu ratezi niciun detaliu și să poți să fii în timp cu toate planurile. Cei dragi îți apreciază prezența și sunt alături de tine pentru a va bucura împreună de momente frumoase.

Pești

Folosește-ți creativitatea, puterea, energia pozitivă și bucură-te alături de cei dragi de tot ce îți oferă viață și universul. Nu uita să dai apreciere și recunoștință.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI