Toni Iuruc, surprins cu o altă femeie în București. Afaceristul a trecut repede peste despărțirea de Simona Halep

Badea Violeta 19.12.2022, 12:08

Toni Iuruc are o nouă iubită? Asta ar fi informația momentului în showbiz-ul autohton. Nimeni nu se aștepta ca afaceristul să își refacă viața amoroasă la doar trei luni de la divorțul de Simona Halep, dar iată că fostul partener al tenismenei  a luat pe toată lumea prin surprindere. De curând, acesta a fost surprins în compania unei alte femei!

Toni Iuruc a dat-o uitării pe Simona Halep. Omul de afaceri a fost surprins cu o altă femeie

Toni Iuruc, în vârstă de 43 de ani, ar avea o nouă iubită, după divorțul de Simona Halep, potrivit celor de la Cancan.ro. De curând, omul de afaceri a apărut în compania unei brunete focoase, alături de care, judecând după imagini, fostul partener al dublei campioane de Grand Slam se simţea foarte bine.

Cei doi au fost surprinși la un restaurant de lux din buricul Capitalei. Toni Iuruc și tânăra misterioasă nu erau singuri, ci însoțiți de un alt cuplu. După ce au luat masa împreună, cei patru s-au retras într-un bloc, iar afaceristul părea extrem de entuziasmat de noua sa cucerire.

Este pentru prima oară după divorțul de Simona Halep când Toni Iuruc se afișează la brațul unei domnișoare. Afaceristul și celebra tenismenă s-au separat oficial în luna septembrie a acestui an.

Citește și Motivul divorțului fulgerător dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Detalii neașteptate din culisele separării, s-a aflat vinovatul pentru ruptură!

Simona Halep și Toni Iuruc nu mai sunt, de astăzi, soț și soție
Simona Halep si Toni Iuruc

„Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român”

Încă de la o vârstă fragedă, Simona Halep a muncit foarte mult pentru a face performanță în tenis. Până la Toni Iuruc, celebra sportivă a avut câteva relaţii discrete, de scurtă durată.

Ulterior, aceasta s-a căsătorit cu afaceristul, dar, din păcate, mariajul lor nu a rezistat. Cum trebuie să fie viitorul iubit al Simonei Halep? Ei bine, bunica sportivei a dezvăluit, de curând, că nepoata sa se va căsători doar cu un machidon pentru că așa este tradiția în familia sa.

„Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român. Mi-a zis așa: „Maie, nu dau tată de rușine” (n.r. nu-l fac de rușine pe tata). Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam nu spuneam.

E cipan de-al nostru, taică-su fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo”, povestea bunica Simonei Halep, pe vremea când sportiva era într-o relație cu Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte.

Citește și Dezvăluiri uimitoare făcute de bunica Simonei Halep. Cine va fi viitorul soț al sportivei după divorțul de Toni Iuruc!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...