Motivul divorțului fulgerător dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Detalii neașteptate din culisele separării, s-a aflat vinovatul pentru ruptură

Ioana Bucur 06.11.2022, 10:51
Motivul divorțului fulgerător dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Detalii neașteptate din culisele separării, s-a aflat vinovatul pentru ruptură

Și-au spus adio după mai puțin de un an de la momentul în care au devenit, oficial, soț și soție, fără să ofere explicații despre decizia de a pune capăt căsniciei. Jurnaliștii redacției Playsport – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, care ar fi fost, de fapt, motivul divorțului fulgerător dintre Simona Halep și Toni Iuruc.

De ce ar fi divorțat, de fapt, Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Scandalul de dopaj ce o vizează este doar picătura ce umple paharul unui an în care a avut de trecut peste multe obstacole.

În luna septembrie, sportiva a divorțat. Nici ea, nici Toni Iuruc nu au oferit vreo informație legată de motivul separării, lăsând loc unui val de speculații.

Jurnaliștii redacției Playsport – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, care ar fi fost, de fapt, motivul separării. Se pare că omul de afaceri nu ar fi putut să îi îndeplinească sportivei cel mai mare vis, acela de a deveni mamă.

Jucătoarea de tenis a declar de nenumărate ori că își dorește copii.

„Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt.”, spunea Simona Halep, la finalul anului trecut.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil în urmă cu doar un an
Simona Halep și Toni Iuruc

Detalii din culisele despărțirii

Surse apropiate fostului cuplu au povestit pentru Playsport că fostul soț al Simonei Halep a mers la diferite clinici din Statele Unite ale Americii și din Europa, acolo unde a făcut nenumărate analize și a căutat posibilități de tratament pentru a putea concepe un copil.

Concluziile medicilor nu ar fi fost deloc încurajatoare, Simonei Halep fiindu-i recomandată fertilizarea in vitro, o procedură ce nu ar fi pe placul comunității de machedoni. Nici sportiva nu s-ar fi putut împăca cu această idee.

Așa s-ar fi ajuns, în cele din urmă, la decizia de a pune punct căsniciei, după mai puțin de un an de la momentul cununiei civile.

Simona Halep se luptă acum pentru a-și salva cariera. Constănțeanca riscă să fie suspendată pentru o perioadă de până la patru ani în scandalul dopajului de la US Open 2022.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...