Toamna se numără proiectele! După Vocea României de la PRO TV, Horia Brenciu mai dă o lovitură

Ioana Nechifor 28.08.2019, 17:03
Toamna se numără proiectele! După Vocea României de la PRO TV, Horia Brenciu mai dă o lovitură

Toamna începe cu proiecte mare pentru Horia Brenciu! Acesta se regăsește printre jurații show-ului Vocea României, care se va difuza la PRO TV, însă pe lângă această emisiune tv, artistul mai are un as în mânecă pentru acest sezon. Programul lui va fi unul extrem de încărcat, însă merită tot efortul!

Ce surprize pregătește Horia Brenciu

Pe 27 august, când a aniversat 47 de ani, antrenorul de la Vocea României – Horia Brenciu și-a îndeplinit un mare vis.

Artistul le-a vorbit fanilor, prin intermediul rețelelor de socializare, despre proiectul său de suflet – „Academia de arte Horia Brenciu”, un loc în care copiii și tinerii își vor putea antrena talentul artistic, oricare ar fi el, sub ghidarea neprețuită a celor mai buni specialiști din domenii diferite.

În plus, copiii artistului sunt printre primii care vor beneficia de cursurile acestei școli.

„Porțile vor fi deschise și pentru cei care la orice vârstă, își doresc să învețe un instrument muzical, să facă balet, teatru sau chiar să practice yoga. În curând vom lansa site-ul unde doritorii vor putea afla toate detaliile legate de cursurile și planurile noastre.

Am o echipă senzațională de profesori care au experiență în acest domeniu și sper ca împreună să punem bazele unei noi generații care să îndrăgească arta.

Primii elevi ai Academiei sunt Mina și Toma, copiii noștri cei mici. Mina iubește baletul, iar Toma nu concepe viața fara tobe. Nu văd o școală mai bună pentru ei decât această Academie”, a declarat Horia Brenciu.

Artistul lansează Academia de Arte Horia Brenciu
Artistul lansează Academia de Arte Horia Brenciu

De la Vocea României, la Academia de Arte

Antrenorul de la Vocea României s-a pregătit intens pentru această etapă din viața sa. Proiectul, la care Horia a lucrat în ultimul an alături de soția lui, Alice, și colegii de la HB Media Entertainment, a venit în urma experienței artistului acumulate de-a lungul anilor pe scenă.

„Încă de acum 8 ani, din primul an de Vocea României, am primit telefoane, sms-uri și mail-uri de la părinți, copii, tineri, care îmi puneau tot felul de întrebări legate de muzică, îmi solicitau evaluari sau antrenamente vocale.

Mi s-au adresat multe cereri referitoare la comportamentul scenic. Mi-a fost imposibil să dau curs tuturor mesajelor, cu atât mai mult cu cât nu aveam nici setat cadrul pentru o asemenea avalanșă de situații”, a completat antrenorul de la Vocea României.

Urmăriți Impact.ro și pe