Obiceiul pe care Delia îl respectă cu strictețe, pentru a fi mereu în formă: „Nu există altceva mai bun!”

Ioana Nechifor 28.08.2019, 14:20
Obiceiul pe care Delia îl respectă cu strictețe, pentru a fi mereu în formă: „Nu există altceva mai bun!”

Spectacole, filmări, iar lista poate continua, însă, în ciuda programului încărcat, Delia face tot posibilul să fie într-o formă de invidiat atunci când se prezintă în fața fanilor. Secretul? Un obicei pe care îl respectă cu strictețe, la sfârșitul unei zile de muncă, ce reușește să o facă să se deconecteze și să-și încarce bateriile pentru o nouă zi.

Cum se relaxează Delia, după o zi lungă de filmări

În această perioadă, Delia este ocupată cu show-ul de la Antena 1, din jurul căruia face parte. Prin urmare, pe lângă angajamentele artistice pe care le are, ea trebuie să se prezinte și pe platourile de filmare ale postului tv.

Cum filmãrile pentru cel de-al şaptelea sezon iUmor, emisiune ce va fi difuzatã în aceastã toamnã la Antena 1, sunt în plinã desfãşurare în aceste zile, cei trei juraţi -Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au parte zilele aceastea de un program foarte încãrcat.

Zi de zi, în faţa lor se prezintã zeci de concurenţi cu momente foarte reuşite sau dimpotrivã, însã cu siguranţã toate memorabile, astfel cã aceştia profitã din plin de clipele de relaxare ca sã îşi încarce bateriile pentru o nouã zi de filmare.

Metoda de relaxare care nu dă greș pentru Delia
Metoda de relaxare care nu dă greș pentru Delia

Jurata iUmor, Delia, a vorbit despre metoda de relaxare la care apelează, care nu dă greș niciodată.

„Pentru mine, dupã o zi întreagã de filmãri, singura metodã de relaxare este somnul. Nu existã altceva mai bun. Eventual şi un film bun, înainte de somn, ca sã ies din starea aceea de adrenalinã de la platou şi dorm dusã!”, a mărturisit artista.

Delia, mesaj pentru fani

Delia le-a pregătit și câteva surprize fanilor. Ea a anunțat pe instagram că vor exista postări din călătoriile ei, pe un nou cont de pe rețeaua de socializare.

„delianomad cont nou…bazat pe travel..si tot ce tine de excursii!De acum toate postarile.. cu si despre vacanta se muta aici!”, este mesajul artistei pentru fani.

Cheloo, Delia și Mihai Bendeac filmează pentru un nou sezon iUmor
Cheloo, Delia și Mihai Bendeac filmează pentru un nou sezon iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon ”iUmor”, care va fi difuzat în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe