Ţipete şi scandal încă de dimineaţă în familia Măruţă. Andra a cedat: “Nu vreau să ne certăm”

Ana Anitoiu 06.04.2021, 14:55

Țipete și scandal încă de dimineață în familia Măruță. Andra a cedat, după ce o încercare a ei de a rezolva situația nu a avut succes. Spiritele s-au mai calmat abia după ce prezentatorul de la Pro TV a schimbat tonul.

Motivul pentru care a izbucnit un scandal în familia Măruță

Cătălin Măruță a pornit o filmare în locuința familiei sale, când o ceartă între copiii lui, David și Eva, era în toi. Cei doi copii, primul în vârstă de 10 ani, celălalt în vârstă de cinci ani, s-au contrazis ca să ocupe locul de la geam în timpul unei călătorii cu avionul. ”Eu stau la geam!”, ”Ba eu stau la geam”, ”Eu stau la geam în avion”, a fost schimbul de replici dintre frați.

Prezentatorul Cătălin Măruță a încercat să rezolve situația atrăgând atenția asupra faptului că Eva este cea mai mică, dar David a fost total nemulțumit de intervenția tatălui său. Pe de altă parte, Andra a venit cu o altă soluție: ”Iubiții mei, la plecare stă unul dintre voi, la întoarcere stă celălalt”, le-a spus cântăreața. Însă, conflictul a continuat, deoarece fiecare dintre copii a vrut să stea primul la geam. ”Nu vreau să ne certăm”, a spus artista, în timp ce soțul ei a calmat-o pe fetiță. ”Bună dimineața, Eva”, i-a spus el, determinând-o să îi răspundă fără să mai ridice tonul vocii.

Tipete si scandal inca de dimineata in familia Maruta. Andra a cedat:
Tipete si scandal inca de dimineata in familia Maruta

Cum a cerut-o Cătălin Măruță în căsătorie pe Andra

Într-o ediție a emisiunii ”Românii au talent”, difuzată de Pro TV, la care Andra face parte din juriu, cântăreața a dezvăluit cum a cerut-o în căsătorie Cătălin Măruță. Prezentatorul a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui într-un cadru foarte romantic.

”Acolo am primit inelul de logodnă. Pe gondolă. A fost romantic. A luat două pahare de șampanie. Gondolierul ne cânta. Îmi tremurau picioarele să nu cad în apă. Când mi-am dat seama ce se întâmplă am fost și mai emoționată”, a povestit Andra. Când Andi Moisescu a întrebat dacă Măruță a și cântat, jurata a răspuns amuzată: ”Nu, ce vrei să sar în apă?! Mai bine că nu a cântat. Ne stricam viitorul. Lasă așa! A fost ce a trebuit. A fost romantic până-n măduva oaselor”.

Andra a dezvăluit o regulă pe care o respectă în creșterea copiilor ei

Recent, Andra a dezvăluit o regulă pe care o respectă în creșterea copiilor ei. Din cauza acestei reguli, cântăreața a acumulat câteva kilograme în plus, de când a început pandemia, iar evenimentele au fost anulate, pentru a limita răspândirea coronavirusului. Mai exact, artista nu le dă celor mici dulciuri din comerț, ci preferă să le pregătească acasă. În plus, pentru că este cunoscut acest lucru despre ea, jurata de la ”Românii au talent” primește prăjituri de casă și de la prietene. Astfel, deoarece este ”o pofticioasă din naștere”, nu se poate abține și gustă.

”Cătălin m-ar vrea cu vreo 5 kg mai puțin! El zice 5, eu zic 10. O să se întâmple și asta, nu mă stresez. Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal și atunci cu siguranță vor reveni și kilogramele de demult! În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile”, a spus Andra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI