Cum arăta Andreea Bănică la 20 de ani. Artista face furori și acum în costum de baie. GALERIE FOTO

Ioana Bucur 06.09.2022, 14:39

A făcut furori pe scena muzicii românești când și-a făcut debutul, în formația Exotic, înființând apoi trupa Blondy. Tinere, frumoase, provocatoare și cu piese pe măsură, au avut un succes uriaș la publicul de la noi din țară, la concertele lor strângându-se mii de fani. Timpul a trecut, trupele s-au destrămat, solistele pornind pe drumuri separate. Îți mai amintești cum arăta Andreea Bănică la 20 de ani? Artistă, mamă și soție, vedeta arată și acum impecabil, așa cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Andreea Bănică, atunci și acum

Andreea Bănică și-a făcut debutul pe scena muzicii românești în era formațiilor. Inițial, a făcut echipă cu Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu în Exotic, apoi, după despărțirea de cele două, a cântat cu Cristina Rus în Blondy timp de câțiva ani. În cele din urmă, a ales să își continue drumul singură, ca artist solo. Succesul nu s-a lăsat așteptat, ea rămânând și astăzi una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România.

Blondă, cu părul lung și ținute cât se poate de provocatoare, Andreea Bănică era o apariție imposibil de ignorat și care, fără doar și poate, capta atenția tuturor celor din jurul său. Era admirată de toate tinerele din România, care încercau, la acea vreme, să îi copieze stilul, de la machiaj până la haine.

Viața a mers mai departe, însă trecerea timpului nu a lăsat urme vizibile pe chipul artistei. Andreea Bănică, acum mamă și soție, arată senzațional, dovadă sunt imaginile din galeria foto de mai sus.

Cum arăta Andreea Bănică la 20 de ani. Artista face furori și acum în costum de baie. GALERIE FOTO
Andreea Bănică

„Ne-am cunoscut în liceu”

Vedeta are toate motivele să se declare o femeie împlinită. Are o carieră frumoasă, o familie ce îi dă zi de zi motive să zâmbească și un soț despre care spune și acum că este „marea ei iubire”, după mai bine de 25 de ani de relație.

„Ne-am cunoscut în liceu. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a. Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele.

Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei.

Astăzi, sunt împreună cu „același iubit”, Lucian. Îi spun în fiecare zi că îl iubesc și că îmi doresc să nu treacă zi în care să nu fiu sărutată de el, iar Sofia Maria și Noah Andrei întregesc familia noastră dragă cu zâmbetele și inocența lor.”, povestea artista, pe blogul său.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...