Ținute de Oscar la gala premiilor Gopo. Cum s-au îmbrăcat actorii din serialul Vlad

Iancu Andreea 01.07.2021, 09:55

Într-o seară liniștită și călduroasă de vară, pe 29 iunie 2021, a fost organizată decernarea premiilor Gopo, în cadrul ediției a XV-a a galei, care își propune să premieze cele mai bune filme românești, lansate pe platforme VOD sau în cinematografe în 2020. Astfel, 16 lungmetraje din România s-au numărat printre nominalizări. Totuși, dincolo de momentele emoționante în care au fost desemnați câștigători, spectacolul s-a putut urmări pe covorul roșu. În timp ce o parte dintre oamenii din lumea filmului românesc au ales o vestimentație relaxate, alții au ales ținute de Oscar. Prezenți și ei la ceremonie, actorii din serialul Vlad au avut apariții special, fanii putând să urmărească și cum s-au îmbrăcat vedetele lor preferate la gala premiilor Gopo.

Cum s-au îmbrăcat actorii din serialul Vlad la gala premiilor Gopo

Amfiteatrul Mihai Eminescu din București a fost animat în urmă cu câteva seri, acesta găzduind cea de-a XV-a ediție a premiilor Gopo. Cu acest prilej, după mai bine de un an de zile în care pandemia i-a ținut departe de evenimente și inclusiv de tot ceea ce înseamnă industria cinematografică, actorii s-au bucurat de revedere. Dincolo de emoțiile generate de aflarea câștigătorilor, vedetele s-au bucurat să îmbrace hainele de gală și să se fotografieze alături de omulețul Gopo, pe covorul roșu. Printre participanți s-au regăsit și actorii din serialul Vlad, iar fanii acestora au putut admira cum s-au îmbrăcat aceștia la gala pentru decernarea premiilor Gopo.

Ediția de anul acesta a galei a avut o atmosferă de familie, în care o parte dintre actori au ales să vină însoțiți de membrii ai familie, ori cei mai buni prieteni, colegi de breaslă. Astfel, printre aceștia i-am putut admira pe o parte dintre actorii din Vlad, care s-au fotografiat împreună. Monica Bârlădeanu și Elvira Deatcu, două dintre actrițele principale ale producției de la Pro TV, s-au bucurat de revederea cu soții Aradits. În timp ce doamnele au optat pentru ținute extrem de elegante și strălucitoare, actorul care interpretează rolul lui Ștefan Dragomir, a ales o vestimentație relaxată, de vară. La eveniment au mai fost prezenți și Adi Nartea și George Piștereanu.

Cum s-au îmbrăcat actorii din serialul Vlad la gala premiilor Gopo 2021
Monica Bîrlădeanu și Elvira Deatcu alături de soții Aradits

Actrița Olimpia Melinte, din rolul Elizei, alături de fiul ei la decernare

Pe de altă parte, actrița Olimpia Melinte, care o interpretează pe Eliza în serial a participat la decernarea premiilor Gopo alături de fiul său, Sasha Petru. Aceasta a născut de curând o fetiță, însă s-a gândit să îi facă o bucurie fiului mai mare și a sărbătorit ziua numelui acestuia, cu ocazia Sfinților Petru și Pavel, la eveniment. Actrița a strălucit pe covorul roșu, alegând o ținută vaporoasă, o rochie albă, în timp ce simpaticul său băiețel a avut rolul unui gentleman.

Azi a fost ziua lui Petru al meu. Mi-a zis că de ziua lui vrea să meargă cu mine la Gopo, să bea suc și să stea treaz până la ora 11 noaptea‼️ Acum am intrat în casă, deci i-am îndeplinit toate dorințele! Era fericit și mi-a zis că îi place să iasă cu mine și prietenii mei! Mă bucur și eu cât pot pentru că știu că momentele astea nu or să dureze prea mult…Și pe lângă toate astea m-a învățat și cum să stau la poză și mi-a explicat că o rochie e mai cool cu buzunare pentru că ai unde să-ți bagi mâinile când ești fotografiat. Ce să mai zic?, a scris Olimpia Melinte pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...