O vedetă din România, dezvăluire fabuloasă. „Soțul și-a dat seama că sunt însărcinată”. Cum a fost posibil

Andreea Bisinicu 30.10.2020, 12:07
O vedetă din România, dezvăluire fabuloasă. „Soțul și-a dat seama că sunt însărcinată”. Cum a fost posibil

O vedetă din România, dezvăluire fabuloasă. ”Soțul și-a dat seama că sunt însărcinată”. Cum a fost posibil acest lucru. Cine este norocoasa viitoare mămică.

Cum și-a dat seama soțul Olimpiei Melinte că actrița este gravidă

Este una dintre cele mai promițătoare actrițe din România. E frumoasă, e talentată și îndrăgită de public. Are sute de mii de fani care îi urmăresc fiecare mișcare, pe siteurile de socializare și a câștigat multă popularitate datorită rolului de protagonistă pe care îl joacă în „Vlad”, serialul momentului, de la PRO TV.

Olimpia Melinte, căci despre ea este vorba, radiază de fericire. Roșcata este însărcinată cu al doilea copil și abia așteaptă momentul în care își va ține copilul în brațe. Frumoasa actriță din serialul „Vlad” a vorbit, la emisiunea „Vorbește Lumea”, despre cum soțul ei este cel care și-a dat seama că este gravidă.

„Soțul meu și-a dat seama că sunt însărcinată. Mi-era foame, foarte foame. Dacă nu mâncam ceva, făceam urât. Plus că picam lată la 8.30 seara de oboseală. El știa de la sarcina precedentă cum făceam și mi-a zis, băi, cred că se întâmplă iar. Și s-a dus la farmacie, mi-a adus testul de sarcină și a ieșit pozitiv. Mi-am dorit un băiat și îl am. Sasha are șase ani acum. Deci, nu mai am niciun fel de preferințe acum în ceea ce privește sexul copilului. Doar să fie sănătos sau sănătoasă!”, a declarat Olimpia Melinte la emisiunea de pe PRO TV.

Actrita Olimpia Melinte este insarcinata pentru a doua oara
Actrita Olimpia Melinte este insarcinata pentru a doua oara

Care este secretul unei căsnicii fericite

Momentan, actrița nu a dezvăluit care este sexul viitorului ei copil, însă a specificat că acest lucru nu contează atât de mult cât contează să fie sănătos și să vină cu bine, pe lume.

Intr-un interviu acordat revistei VIVA!, protagonista din Vlad a mărturisit că pandemia i-a dăruit cel mai frumos cadou și se bucură de sarcină, luând fiecare zi în parte.

„Nu știu dacă pandemia, dar perioada asta mi-a adus unul dintre cele mai frumoase daruri, pe care îl așteptam deja de multă vreme: o sarcină, iar asta compensează cu toate proiectele pe care nu le-am mai făcut, cu toate  întâlnirile, plecările și repetițiile care nu s-au mai întâmplat”, a declarat Olimpia Melinte pentru revista VIVA.

Olimpia Melinte si sotul ei, Luca Constantin, au o casnicie fericita de multi ani
Olimpia Melinte si sotul ei, Luca Constantin, au o casnicie fericita de multi ani

Celebra roșcată a avut norocul de a-și întâlni bărbatul visurilor de când era foarte tânără. S-a căsătorit cu Luca Constantin la numai 22 ani.

Cei doi mai au un băiețel de șase ani, pe nume Sasha, care abia așteaptă să-și cunoască surioara sau frățiorul. Intepreta Elizei din „Vlad” le-a dezvăluit fanilor care este secretul unei căsnicii fericite:

„Cred că este important să-i dai libertate celui de lângă tine, să nu-l ții cu forța în anumite situații. Dacă vrea să iasă cu băieții, eu nu am nimic împotrivă, dacă eu vreau să ies, la fel. E importantă zona asta de a asculta și de a înțelege că fiecare are nevoile lui și dacă îi respecți nevoile, el o să fie fericit și o să crească alături de tine. Dacă îl închizi și îi spui nu – și sunt foarte mulți oameni care procedează așa -, atunci, iubirea moare”, declara acum ceva timp Olimpia Melinte, conform Playtech.

Sursa foto – Viva.ro 

Urmăriți Impact.ro și pe