Ți se rupe sufletul! Moment emoționant la înmormântarea fetiței înecate într-o piscină. Câinii nu s-au dezlipit de sicriu

Iancu Andreea 19.05.2020, 14:39

O familie din Italia a trăit o dramă cumplită. Un cuplu de părinți a participat la înmormântarea propriei fiice. Alături de ei, la căpătâiul micuței s-au aflat cei doi câini ai familiei. Gestul surprinzător al acestora i-a impresionat pe cei prezenți.

Moarte fulgerătoare pentru copilă

Greta era o copilă, al cărei destin a fost curmat de un accident. Micuța s-a înecta într-o piscină a unei vile abandonate. Greta ieșise din curtea casei unde locuia cu familia sa, într-o clipă de neatenție a părinților.

Înmormântarea a fost una plină de lacrimi și suspine din partea părinților îndurerați. Totuși, alături de ei s-au aflat și cei doi câini, rasa Labrador, care i-au stat la căpătâi. Aceștia au fost cei care au încercat să își scoată mica stăpână din apă. Din păcate, nu au putut-o salva de la înec.

Sursă foto - rgunotizie.it
Sursă foto – rgunotizie.it

Înmormântare dureroasă pentru familia micuței

La evenimentul sfâșietor au participat mai bine de 100 de persoane. Printre aceștia se afla și Stefano Zuccarini, primarul localității Foligno. Momentul emoționant al evenimentului i-a avut în prim plan pe cei doi câini, care nu s-au dezlipit de lângă sicriul copilei. De asemenea, părinții micuței erau vizibil îndurerați de pierderea suferită. Din păcate, în urma trupului neînsuflețit al Gretei a rămas dragostea și durerea celor dragi.

În faţa unei asemenea tragedii nu există cuvinte care să-i poată consola pe părinţii ei, Cristina şi Ciprian. Vocile noastre nu vor putea niciodată să aline o durere atât de mare. Nu există comparaţie pentru o mamă şi pentru un tată care suferă din cauza morţii unui copil. Dispariţia din această lume a unui copil e mai grea decât propria moarte. În circumstanţe atât de dramatice există spaţiu doar pentru împărtăşirea durerii, pentru o îmbrăţişare silenţioasă. Dar moartea, chiar dacă reuşeşte să distrugă corpul nostru, nu distruge dragostea, nu reuşeşte să lovească mortal dragostea, a spus monseniorul italian, citat de rgunotizie.it.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...