Teo Trandafir rupe tăcerea despre nuntă. Ce spune vedeta despre rochia de mireasă. „O să fie pentru totdeauna”

Iancu Andreea 13.03.2021, 12:33
Teo Trandafir rupe tăcerea despre nuntă. Ce spune vedeta despre rochia de mireasă. „O să fie pentru totdeauna”

Teo Trandafir este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, cu o carieră de invidiat și o experiență de viață în urma căreia ar putea să scrie chiar și o carte. Totuși, vedeta de la Kanal D este rezervată în a-și dezvălui secretele din viața personală. Despre relațiile amoroase ale lui Teo Trandafir se cunoaște faptul că a fost căsătorită în trecut, însă prezentatoarea nu a vorbit până acum despre nuntă. Aceasta a făcut dezvăluiri incredibile despre prima sa rochie de mireasă.

Ce spune Teo Trandafir despre nuntă. Prezentatoarea s-a căsătorit de la o vârstă fragedă

Viața Teodorei Trandafir, o piteșteancă ambițioasă, care a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România, a cunoscut numeroase turnuri. După ce a debutat la radio, acolo unde a prezentat mai multe emisiuni, Teo a trecut la televiziune, unde l-a avut drept coleg pe Mircea Badea, la Tele7abc. Ulterior, cei doi au apărut și în cadrul matinalului de la Antena 1, cu ceva ani înainte ca Răzvan și Dani să îi înlocuiască. Succesul fulminant al prezentatoarei l-a înregistrat în cadrul emisiunii produse la Pro TV. Astăzi, Teo Show de la Kanal D bucură telespectatorii în fiecare după amiază din timpul săptămânii.

Dincolo de viața profesională care a cunoscut suișuri și coborâșuri, Teo Trandafir a trecut prin experiențe importante și pe plan personal. Îndrăgosită de pilotul Alexandru Trandafir în tinerețe, Teo a decis să își unească destinul de bărbatul care ar fi trebuit să îi fie alături pentru toată viața. Cei doi au format un cuplu timp de șase ani, vedeta spunând „DA” în fața Ofițerului de Stare Civilă în anul 1990. Despre prima sa nuntă, Teo Trandafir recunoaște că a fost un fiasco. Mai cu seamă atunci când își amintește de rochia de mireasă pe care a decis să o facă pe comandă.

În ’90 m-am căsătorit. Fusesem împreună vreo 4 ani înainte. M-am măritat la 22 de ani, într-o frumoasă zi de august. Aveam o rochie de mireasă de toată jena, era cea mai urâtă rochie din lume dintr-o greşeală de tactică. Atunci când am văzut materialul era un argintiu ca cel de la staniol şi am luat 5 metri. Când am desfăcut pachetul, jur că am început să plâng pe loc. Era o zi însorită şi te jurai că sunt panouri solare, tablă zincată, ceva înfiorător. Am făcut-o aşa pentru că nu aveam cum să dau înapoi şi i-am pus deasupra nişte voal. A fost, însă, o căldură în ziua nunţii… şi eu îmbrăcată în plasticul ăla şi cu tul deasupra, a fost îngrozitor. O să fie pentru totdeauna, aşa gândeam atunci. Nu a mers pentru că ne-am obişnuit unul cu celălalt. Nu aveam nici ce să mai vorbim. Nici acum nu mai ţinem legătura, a povestit Teo Trandafir, la podcastul lui Măruţă.

Teo Trandafir, la podcastul lui Cătălin Măruță
Teo Trandafir, la podcastul lui Cătălin Măruță

„Mi-am dat seama că eu nu pot sta mărita­tă”

După căsnicia cu primul său soț, Teo Trandafir a mai încercat o dată experiența mariajului, alături de Constantin Iosef . Prezentatoarea și rugbistul au fost căsătoriți doar câteva luni de zile, din iunie până în decembrie 2012. Deși mulți și-au dorit ca cei doi să rămână împreună toată viața, relația nu a fost menită să reziste testului timpului. Prezentatoarea chiar a mărturisit recent că nu se mai vede în postura de femeie măritată.

La altar la 50 de ani? Mi-am dat seama că eu nu pot sta mărita­tă. E vina mea. Eu înţeleg o relaţie de lungă durată, înţeleg angajament, loialitate, chiar şi logodnă în faţa lui Dumnezeu…(…). Nu. Eu nu mă pricep la asta. Când mă trezesc dimineaţa şi văd lângă mine acelaşi om pe care l-am văzut zi de zi în ultimele luni… panică! Ce-am făcut, cum scap eu de-aici?, a spus Teo Trandafir.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...