Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a plecat de la Pro TV. ”Măruță, tu nu mi-ai luat locul”

Ioana Bucur 08.03.2021, 09:50

Care a fost adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a plecat de la Pro TV. După aproape 15 ani, vedeta a spus ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Adrian Sârbu. Dezvăluirile incredibile au fost făcute chiar celui mai mare rival al său, Cătălin Măruță.

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a plecat de la Pro TV

De aproape două decenii, se spune despre ei că sunt cei mai mari rivali din televiziune, iar gurile rele au susținut că nu ar putea sta vreodată la aceeași masă. Iată că ceea ce unii ar fi crezut imposibil, s-a întâmplat. Teo Trandafir a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a participa la podcastul său, „Acasă la Cătălin Măruță”. Un eveniment neașteptat, având în vedere că cele două vedete de la posturi TV concurente se bat zi de zi în audiențe, având emisiunile în același interval orar.

În 2006, Teo Trandafir era una dintre cele mai mari vedete ale Pro TV-ului. Emisiunea prezentată de ea, Teo Show, era preferata necontestată a publicului. Aproape 15 ani mai târziu, s-a aflat adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a plecat de la Pro TV. Totul ar fi început de la câteva discuții intense pe care le-a avut cu Adrian Sârbu cu privire la postul de televiziune Romantica, al cărui director a ajuns și unde a și avut propriul show. La scurt timp după, emisiunea de la Pro a fost preluată de Cătălin Măruță.

„Când am plecat de la Pro TV, la Romantica, m-am dus direct în cap. Știam că așa va fi. Publicul nu se duce niciodată după vedetă, suntem produse de televiziune. Publicul se duce după post. Am plecat din Pro TV pentru că eram burn out, eram praf. Două săptămâni am stat să mă gândesc dacă să plec. Zbârnâiam pur și simplu de stres. Când am plecat din Pro, Sârbu mi-azis: „O să te uit! Așa fac și eu cu oamenii care m-au dezamăgit în viață, îi uit”. Tu, Măruță, nu mi-ai luat locul, pentru că nu a fost al meu niciodată”, a spus Teo Trandafir, la podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Teo Trandafir
Teo Trandafir

„Atunci mi-am dat seama că pot să mor”

Dar Adrian Sârbu nu a uitat-o. Șase ani mai târziu, în ianuarie 2011, Teo Trandafir trecea prin cea mai grea încercare a vieții ei. Ajunsese de urgență la spitalul Elias din Capitală, diagnosticată cu pancreatită acută, de severitate medie. Afaceristul a ajutat-o să fie transferată și tratată la celebra clinică AKH din Viena, unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

„Am avut cinci anestezii generale. Când l-am văzut pe Sârbu plângând lângă mine, atunci mi-am dat seama că pot să mor. Dar muream în fală. Nu mai vorbisem cu el de șase ani. Când m-am trezit după anestezii, aveam creierul gol. Nu știam cine sunt, dacă am copil, cine sunt părinții mei. După 24 de ore mi-am amintit două cuvinte: George Clooney”, a mai povestit Teo.

Perseverent, așa cum îl cunoaștem deja, Cătălin Măruță nu s-a oprit până nu a scos de la Teo Trandafir câteva informații despre bărbatul din viața ei. Vedeta Kanal D n-a dat prea multe detalii, explicând doar că își împarte viața cu cineva de câțiva ani și că nu are de gând să se mai căsătorească: „Există un bărbat în viața mea de mulți ani. Nu mă mai căsătoresc niciodată, cu rochie de mireasă, nu”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...