Tensiune în vestiar. Antrenorul care vine la Dinamo, în locul lui Cosmin Contra. Așteaptă doar un telefon

Marian Cărăvan 17.11.2020, 12:51
Tensiune în vestiar. Antrenorul care vine la Dinamo, în locul lui Cosmin Contra. Așteaptă doar un telefon

Dinamo stă pe un butoi de pulbere. Situația tot mai tensionată de la clubul din Ștefan cel Mare ar putea avea consecințe nefaste. Cu jucători neplătiți, cu datorii făcute de club, cu un antrenor care a spus de mai multe ori că pleacă, Dinamo nu are un viitor grozav.

Cosmin Contra vorbește despre tensiunile din vestiar

Antrenorul Cosmin Contra nu poate rămâne impasibil la ceea ce se întâmplă acum la Dinamo. „Guriță” nu s-a ferit să dezvăluie ce se întâmplă în vestiarul „câinilor”, unde de mult nu mai e liniște. Jucătorii sunt nemulțumiți din cauză că nu sunt plătiți și vor să plece cât mai repede de la Dinamo. Și-au pus deja agenții să le caute alte echipe.

„Jucătorii vorbesc între ei de două săptămâni, vorbesc cu agenții lor, vor să plece de la Dinamo! De două săptămâni, tensiunile au crescut foarte mult. S-au întâmplat lucruri care m-au făcut să renunț.

Cinci înfrângeri și o remiză la rând te fac să schimbi antrenorul, dar au fost multe circumstanțe, multe lucruri care s-au întâmplat la echipă. Nu eu am creat această situație, în care jucătorii nu se gândesc la fotbal”, a dezvăluit Cosmin Contra, la Digi Sport.

Dinamo e penultima în Liga 1, cu doar o victorie înregistrată în sezonul 2020-2021.

Dario Bonetti asteapta un telefon pentru a se intoarce la Dinamo
Dario Bonetti asteapta un telefon pentru a se intoarce la Dinamo

Un antrenor așteaptă un telefon pentru a veni să-i ia locul lui Cosmin Contra

În condițiile în care și antrenorul Cosmin Contra și-a manifestat intenția de a pleca de la Dinamo, apar speculațiile în privința celui ce îi va lua locul lui „Guriță” pe banca tehnică a „câinilor”. Ar putea fi chiar un fost tehnician al alb-roșilor.

Fost antrenor la Dinamo, în 2009 și în 2012, italianul Dario Bonetti nu ar spune „nu” unei reveniri în România. Tehnicianul în vârstă de 59 de ani urmărește și el ce se întâmplă la Dinamo.

„Îmi e dor de Romania, e o ţară frumoasă, cu oameni minunaţi. E parte din viaţa mea. Urmăresc pagina suporterilor dinamovişti şi tot ce se întâmplă. Este un moment dificil pentru club, trebuie să găsească cea mai bună cale.

Rezultatele sunt îngrozitoare acum la Dinamo, dar sper că pe viitor vor fi mai bune. Îţi imaginezi ce se întâmplă daca eu eram pe banca lui Dinamo şi făceam un punct în 6 meciuri? Îţi imaginezi? Dacă mă caută cineva din club răspund, sigur”, a spus Dario Bonetti, conform Sport.ro.

Dario Bonetti, 59 de ani, a mai antrenat-o în România și pe ASA Târgu Mureș. De atunci, din 2016, Bonetti nu a mai antrenat nicio echipă. Acum ar fi dispus să revină în România, la Dinamo.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe