Tendințe brad de Crăciun 2022-2023. Culorile care vor face furori anul acesta

Cazacu Alexandru 23.11.2022, 16:25
Tendințe brad de Crăciun 2022-2023. Culorile care vor face furori anul acesta

Tendințe brad de Crăciun 2022-2023. Împodobirea bradului este un moment magic si special, mai ales când faci acest lucru alături de cei dragi. Fiecare dintre noi ne decorăm bradul după bunul plac. Unele idei de decor sunt mai clasice și mai elegante, altele sunt mai originale sau super moderne. În rândurile de mai jos, vei găsi cele mai noi tendințe cu privire la împodobirea bradului de Crăciun.

Tendințe brad de Crăciun 2022-2023. Cum împodobești cel mai frumos brad

Iată că nu mai este mult până la Crăciun, iar mulți dintre noi încercăm deja să aflăm care sunt cele mai noi tendințe în ceea ce privește împodobirea bradului de Crăciun. Ei bine, nu mai căutați deoarece ați găsit articolul potrivit.

În comerț există  foarte multe decorațiuni, panglici, globuri și multe alte accesorii care vă pot ajuta să împodobiți cel mai frumos brad. În acest articol, noi vă vom împărtăși cele mai noi tendințe de decor pentru pomul de iarnă.

Anul acesta, brazii „poartă” bleumarin

Se pare că și în acest an, bleumarinul este o alegere populară, iar asta nu este o surpriză având în vedere faptul că este o colorare clară și curată. În plus, panglicile și globurile bleumarin pot fi asortate cu decorațiuni aurii sau argintii pentru un aspect uimitor. Un brad împodobit astfel este perfect pentru living sau pentru spațiul de luat masa. Un astfel de model puteți vedea în imaginea de mai jos.

Tendințe brad de Crăciun
Tendințe brad de Crăciun

Tendințe brad de Crăciun 2022-2023 – Brad tradițional

Potrivit specialiștilor, bradul verde, natural și împodobit cu ornamente roșii, nu se va demoda niciodată. Pe lângă globurile roșii, puteți pune ghirlande, fundițe și alte accesorii aurii. Nu uitați să așezați la baza acestuia cadourile împachetate cu hârtie roșie și albă.

Tendințe brad de Crăciun
Tendințe brad de Crăciun. Cum să împodobești cel mai frumos pom de iarnă

Cum să împodobești bradul de Crăciun 2022

Se pare că în acest an ies în evidență două stiluri principale de împodobire a bradului: cel nordic și bradul cu auriu și argintiu în combinație cu culori calde.

Pentru a-ți împodobi bradul după această ultimă tendință, folosește lumini galbene sau albe. Acestea cu siguranță vor scoate în evidență ornamentele tale, indiferent de nuanțele acestora. Albul luminilor va da o notă elegantă încăperii.

Atunci când alegi decorațiunile este important să alegi două combinații principale care să includă argintiu sau auriu. După cum bine știm acestea sunt culori clasice la împodobirea bradului de Crăciun.

În ceea ce privește stilul nordic, bradul de Crăciun trebuie împodobit cu decorațiuni foarte minimale făcute din materiale naturale. Puteți folosi conuri de pin, bambus sau alte ornamente din lemn. Ghirlanda poate fi realizata cu crenguțe de lemn alb și împodobită cu pandantive si ornamente din materiale naturale. De exemplu poți frânghii cu conuri de pin uscate sau chiar o ghirlanda făcută cu flori uscate și împodobită cu panglici.

Tendințe brad de Crăciun 2022-2023. Ce să pui la poalele pomului de iarnă

Toată lumea știe că baza bradului de Crăciun poate fi uneori inestetică. Există huse speciale în acest sens, însă dacă preferi soluții mai creative, iată ce poți pune la poalele pomului de Crăciun.

La baza bradului poți așeza, după cum am menționat și anterior, cadouri frumos împachetate. De asemenea, poți așeza la poalele bradului și coșuri de răchită. Pentru a masca acel loc liber, poți totodată să așezi în partea inferioară a bradului de Crăciun chiar și bușteni de lemn.

Există nenumărate posibilități din acest punct de vedere, singura limită fiind imaginația. Unii oameni creează la baza bradului o scenă cu Nașterea Domnului. Astfel, vei combina cele mai importante doua simboluri ale Crăciunului, oferind fiecăruia dintre ele relevanța potrivită.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cazacu Alexandru
Alexandru s-a alăturat echipei Impact.ro încă de acum doi ani. Este specializat în materiale SEO din domeniile social, știință, cultură și utile, însă îi face plăcere să scrie și...