Temperatura apei mării, în weekend-ul 24 – 26 iulie 2020. Ce se întâmplă pe litoralul românesc

Rădulescu Valentin 24.07.2020, 16:04
Temperatura apei mării, în weekend-ul 24 – 26 iulie 2020. Ce se întâmplă pe litoralul românesc

Deoarece a început sezonul distracției la mare, românii vor să știe de ce vremea vor avea parte, și mai ales să știe cât de caldă este apa. Așadar, pentru a avea parte de o vacanță cât mai organizată, vă prezentăm care sunt temperaturile în acest weekend pe litoral.

Care este temperatura apei mării pentru weekend-ul 24-26 iulie

În această perioadă multă lume vremea să își petreacă vacanța pe litoralul românesc, așa cum se întâmplă în fiecare an. Din păcate, din cauza pandemiei și a restricțiilor impuse, lucrurile au devenit puțin mai dificle, dar autoritățile au permis turiștilor să se bucure de vacanță, cu anumite restricții. Mulți însă, au preferat să stea acasă sau să își găsească alte destinații mai puțin aglomerate.

Totodată, majoritatea turiștilor își aleg perioada de vacanță în funcție de vremea de afara și temperatura apei, pentru a evita să își petreacă zilele libere în casă, pe o vreme urâtă. Așadar, potrivit informațiilor de pe meteoprog.ro, apa mării nu este atât de caldă precum zilele trecute, dar totuși este foarte bună pentru înot și scăldat. Temperaturile apei pentru acest weekend se vor încadra în jurul valorii de 26 de grade Celisus. Apa este perfectă în continuare, iar turiștii se pot bucura din plin și de vremea de afară.

Temperatura apei mării, în weekendu-ul 24 - 26 iulie 2020. Ce se întâmplă pe litoralul românesc
Temperatura apei mării, în weekendu-ul 24 – 26 iulie 2020. Ce se întâmplă pe litoralul românesc

Vremea pe litoralul românesc

Pentru săptămâna 20-26 iulie, meteorologii au anunțat temperaturii încadrate în jurul valorii de 25 de grade Celsius. Minimele pot ajunge însă până 17-19 grade Celsius, iar cele maxime până la 28-31 grade. Cerul este perfect pentru un weekend petrecut la mare, acesta este senin în mare parte din zi. Așadar, românii se pot bucura lejer de un weekend plăcut și plin de distracție.

Amintim că cea mai apreciată stațiune este Stațiunea Mamaia, una dintre cele mai cunoscute de pe litoralul românesc. Aici îți poți petrece timpul relaxându-te sau distrându-te atât ziua, cât și noaptea. În general, aici este locul perfect pentru tinerii care vor să piardă nopțile lângă malul mării pentru o perioadă de timp.

Urmăriți Impact.ro și pe