Telekom Sport va fi preluată de o altă televiziune de sport. Anunțul momentului pe piața media din România

Marian Cărăvan 17.03.2020, 15:13
Telekom Sport va fi preluată de o altă televiziune de sport. Anunțul momentului pe piața media din România

Anunțul momentului pe piața media din România vine în plină perioadă de criză. Telekom Sport va fi preluată de o altă televiziune de sport, pentru eficientizarea costurilor. Procesul de preluare a angajaților ar urma să se încheie în vara acestui an.

Telekom Sport va fi preluată de o altă televiziune de sport

Între Telekom și Clever Media, care deține Look Sport și Look Plus, se poartă o corespondență intensă pe marginea preluării televiziunii deținute de concernul german de telefonie mobilă, Telekom. În concluzie, Telekom Sport va fi preluată de Look, dar nu va fi cumpărată direct. Întregul proces de preluare a angajaților Telekom Sport ar urma să se încheie la vară. Look va emite în continuare de la Cluj, dar va avea un studio și la București. Practic, Telekom TV rămâne în cadrul concernului german, dar Look preia tot ce înseamnă politică operațională și editorială. Vlad Enăchescu, directorul stației, va rămâne pe aceeași poziție. Salariile tuturor angajaților vor fi plătite de compania Clever, precizează ProSport.

De la 1 aprilie, toți angajații Telekom trec unilateral pe contracte la Clever Media. Un an li se duc automat contractele în aceleasi condiții si bonusuri de la semnare. Cine nu dorește este liber să plece. Ieri, mai mulți angajați au primit mailuri cu noile condiții impuse de patronat, arată sursa citată.

Telekom Sport, cunoscut în trecut ca Boom Sport și Dolce Sport, este o televiziune de sport lansată în 2010 de platforma de televiziune digitală Telekom (în trecut, Dolce). Sloganul de la Dolce Sport, era „Televiziunea ta de sport” (2010-2017) și sloganul nou de la Telekom Sport este „TOT SPORTUL. ACUM.”

Ce se poate urmări în prezent pe canalele Telekom Sport

Oferta Telekom Sport cuprinde următoarele competiții: UEFA Champions League, UEFA Europa League, LaLiga, Bundesliga, Serie A, Liga 1, Liga 2 şi Cupa României, NBA, Rugby 6 Nations, Liga Campionilor EHF Feminin & Masculin, Campionatele Mondiale de Handbal Feminin & Masculin şi Campionatele Europene de Handbal Feminin & Masculin, plus Cupele de Fotbal ale Germaniei şi Franţei.

Programele Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Telekom Sport 3 si Telekom Sport 4 sunt disponibile în rețelele mari Telekom, NextGen (operatorul NextGen este deținut tot de Telekom), Orange (doar pe cablu), iNES.

Urmăriți Impact.ro și pe