Cine transmite la TV CFR Cluj – Sevilla din șaisprezecimile Europa League

Redacția IMPACT 17.02.2020, 18:42
Cine transmite la TV CFR Cluj – Sevilla din șaisprezecimile Europa League

Cine transmite la TV  prima manșă a duelului dintre CFR Cluj – Sevilla din șaisprezicimile Europa League? Doar cateva televiziuni au reușit să cumpere drepturile pentru difuzarea celor două manșe din primăvara europeană.

Cine transmite la TV CFR Cluj –  Sevilla din șaisprezecimile Europa League. Trei posturi au achiziționat drepturile

Posturile de televiziune care transmit prima manșă a meciului CFR Cluj- Sevilla sunt Looksport, TelekomSport, și Digisport 1

Echipa ardeleană se va duela în șaisprezecimile Europa League cu Sevilla, echipa clasată pe locul 5 în campionatul Spaniei. Formația  andaluză este antrenată de fostul manager al lui Real Madrid Julien Lopetegui și s-a calificat în fazele superioare după ce a câștigat o grupă cu Apoel (Cipru) , Qarabaq (Azerbaidjan) și Dudelange (Luxemburg) fosta adevrsară a CFR-ului din sezonul precedent. Sevilla a făcut 15 puncte din 18 posibile, pierzând un singur meci, cel cu Apoel din deplasare.

Echipa antrenată de Dan Petrescu nu a reușit să termine pe primul loc grupa, dar au fost pe doi, cu 12 puncte din 18 posibile. Trupa ardeleană a avut grupă cu Lazio, Celtic, Rennes, scoțienii reușind să termine grupa pe primul loc cu un punct peste CFR Cluj.

Jucători cei mai bine cotați din ambele tabere

Cei mai bine cotați jucătorii ai andaluzilor sunt : Ronny Lopes, Lucas Ocampos aceștia având cota de piață de 25 de milioane, Munir El Haddadi , care costă 11 milioane de euro, Franco Vasquez ,având cota de piața de 12 milioane de euro, Ever Banega costând 9 milioane de euro și Luuk DeJong,  12milioane de euro.

Jucătorii cei mai bine cotați de la CFR Cluj sunt: Bilel Ormani , având cota de piață de 3.6 milioane de euro , Cristian Manea venit recent de la FCSB acesta costând 3.2 milioane de euro ,Damjan Djokovic 2,2milioane de euro și Giedrius Arlauskis, 2 milioane de euro.

Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, a întâlnit Sevilla în grupele UEFA Champions League, ediția 2009-2010, pe vremea când acesta antrena  Unirea Urzicieni. Atunci, ”Bursucul”, cum e poreclit antrenorul clujenilor, a reușit să se impună împortiva andaluzilor cu scorul de 1-0. Din păcate, Sevilla a învins cu 2-0 în partida de acasă , câștigând grupa. Unirea Urzicieni a terminat grupa atunci  pe locul trei, cu opt puncte.

Urmăriți Impact.ro și pe