Play-off Champions League | CFR Cluj-Slavia Praga, meci cu casa închisă: la ce oră începe partida

Alexandru Ioanid 20.08.2019, 15:44
Play-off Champions League | CFR Cluj-Slavia Praga, meci cu casa închisă: la ce oră începe partida

CFR Cluj joacă marți, 20 august, împotriva celor de la Slavia Praga, în prima manșă din play-off-ul Champions League. Meciul se joacă la Cluj, acolo unde se va auzi, din nou, imnul Champions League. Meciul de pe Dr. Constantin Rădulescu se dispută cu casa închisă. Tribunele vor fi, așadar, pline.

CFR Cluj își continuă parcursul spre grupele Champions League. Ardelenii mai au, însă, de trecut un singur hop: Slavia Praga. Clujenii au ajuns în play-off-ul Champions League după ce au trecut de trei tururi preliminare: 0-1 și 3-1 cu Astana, 1-1 și 2-2 cu Maccabi Tel Aviv și 1-1 și 4-3 cu Celtic.

Meciul de marți seara va marca și o premieră în România: la meci va fi folosită asistența video, adică celebrul VAR – folosit deja pe plan internațional.

CFR Cluj-Slavia Praga, prima manșă în play-off-ul Champions League

Echipa lui Dan Petrescu va încerca să obțină un scor bun, avantajată fiind de faptul că joacă acasă primul tur. Cel mai probabil, CFR Cluj va folosi următoarea formulă de start: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora –  C. Deac,  Bordeianu, L. Aurelio, Djokovic –  Rondon, Omrani. 

De asemenea, cei de la Slavia Praga, antrenați de Jindrich Trpisovsky,  ar putea ataca turul cu un „11” format din:  Kolar – Coufal, Kudela, Hovorka, Zeleny – Husbauer, Soucek – Masopust, N. Stanciu, Olayinka – Yusuf. Antrenor: 

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, e optimist:

„Suntem conştienţi de valoarea Slaviei Praga. Acum, când o să zic că sunt mai buni ca noi, o să zică toţi că nu am dreptate, dar clar că valoarea lor e peste a noastră. Dar, cum aţi văzut, trei meciuri în Champions League eu zic că ne-am autodepăşit cu toţii, am eliminat echipe mai valoroase, cu buget mai mare, cu jucători mai buni. Trebuie să mai facem încă o dată acest lucru ca să ajungem în grupe”
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Citește și FCSB, tot în căutarea unui antrenor. De ce nu găsește Gigi Becali pe nimeni interesat

De remarcat că Slavia Praga este favorită la casele de pariuri în confruntarea cu CFR Cluj. Cehii au primit cota 2,53 pentru o victorie în confruntarea de marți, în timp ce echipa antrenată de Dan Petrescu are 3,45, iar o remiză a fost cotată cu 3,15.

CFR Cluj – Slavia Praga se joacă marți, 20 august 2019, de la ora 22:00. Meciul e transmis în direct de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus.

Urmăriți Impact.ro și pe