Te vaccinezi la Obor şi primeşti gratis “mici cu de toate”. Primarul Sectorului 2 confirmă: “E pe bune, nu e glumă”

Ioana Bucur 08.06.2021, 13:23
Te vaccinezi la Obor şi primeşti gratis “mici cu de toate”. Primarul Sectorului 2 confirmă: “E pe bune, nu e glumă”

Ce vor autoritățile? Ca românii să se vaccineze în număr cât mai mare. Ce vor românii? Mici. Cel puțin, asta crede un edil din București. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a venit cu o ofertă ce speră el să fie de nerefuzat: „E pe bune, nu e glumă”.

Te vaccinezi la Obor şi primeşti gratis „mici cu de toate”

Campania de vaccinare din România bate pasul pe loc, în condițiile în care tot mai puține persoane aleg să își facă vaccinul anti-Covid-19. Autoritățile caută soluții pentru a-i face pe sceptici să se răzgândească. Adoptând modelul practicat în multe țări din Europa și America, imunizarea vine la pachet cu o serie de „beneficii”. Cel mai recent exemplu,  Sectorul 2 din București: te vaccinezi la Obor și primești gratis „mici cu de toate”.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat că, începând de vineri, 11 iunie, cei care se vor vaccina la „Caravana de la Obor” – centru de imunizare mobil – vor primi o porție gratis de mici.

„Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei doi viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, care este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o portie gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”, a afirmat Radu Mihaiu pe Facebook.

Te vaccinezi la Obor şi primeşti gratis “mici cu de toate”
Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2

Potrivit primarului Sectorului 2, centrul mobil „Caravana din Obor” va avea serurile produse de Pfizer și Johnson & Johnson și nu va funcționa pe bază de programare.

„Vineri, deschidem „Caravana de la Obor” – un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid și fără programare. Avem Pfizer și Johnson & Johnson, serul într-o singură doză. Programul centrului: Vineri si Sâmbătă (11 și 12 iunie): 8-20. Duminică: 8-18. Hai să avem sănătate…și poftă bună”, a anunțat Radu Mihaiu.

Mai puțin de 50.000 de români vaccinați în ultimele 24 de ore

Luni seară, Comitetul de coordonare a vaccinării a transmis că mai puțin de 50.000 de persoane au fost vaccinate, în ultimele 24 de ore, în centrele din România. Potrivit CNCAV, de la ultima raportare, au fost vaccinate 49.405 persoane, dintre care 17.205 cu prima doză. 37.294 persoane au fost vaccinate cu Pfizer, 3.020 cu Moderna, 2.011 cu AstraZeneca şi 7.080 cu Johnson&Johnson.

De la debutul campaniei naționale de vaccinare anti-Covid-19, numărul celor vaccinați a ajuns, astfel, la 4.457.688, dintre care 3.997.752 cu schema completă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...