Încep și în România premiile în bani pentru cei imunizați. Loteria Română lansează Te vaccinezi și câștigi

Ana Ionescu 03.06.2021, 18:02
Încep și în România premiile în bani pentru cei imunizați. Loteria Română lansează Te vaccinezi și câștigi

Persoanele vaccinate au din ce în ce mai multe privilegii. Loteria Română va acorda premii în bani persoanelor vaccinate, în cadrul campaniei Te vaccinezi și câștigi. Sunt puse în joc sume uriașe.

Câți bani pune la bătaie Loteria Română pentru persoanele vaccinate

În perioada 14 – 27 iunie, Loteria Română lansează campania Te vaccinezi și câștigi, la care vor putea participa doar jucătorii imunizați împotriva covid, care achiziționează un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6 din 49, Joker sau Loto 5 din 40.

Se va acorda un talon gratuit de participare la tragerea la sorți, care va avea loc pe 4 iulie. Jucătorii trebuie să facă dovada vaccinării și să completeze talonul cu datele de identificare solicitate. Acesta se va depune în oricare dintre urnele special amenajate în agenţiile loto, se precizează într-un comunicat transmis de Loteria Română.

În cadrul campaniei Te vaccinezi și câștigi, Loteria Română pune la bătaie premii în valoare de 100.000 de lei. Câștigătorii vor fi recompensaţi cu 5 premii de 10.000 lei fiecare şi un premiu în valoare de 50.000 de lei.

Incep si in Romania premiile in bani pentru cei imunizati. Loteria Romana lanseaza Te vaccinezi si castigi2
Incep si in Romania premiile in bani pentru cei imunizati. Loteria Romana lanseaza Te vaccinezi si castigi

Maraton de vaccinare cu premii și în Ialomița, și în Capitală

Pentru a atrage cât mai mulți tineri să se vaccineze de 1 iunie, autoritățile din Ialomița au organizat o tombolă, care a avut ca premii telefoane, tablete sau laptopuri. De asemenea, în Capitală, de 1 iunie, persoanele care s-au vaccinat împotriva covid la centrul drive-thru din Piața Constituției au primit bilete gratuite la teatrele și muzeele din București aflate în subordinea Primăriei Capitalei. Biletele acordate sunt valabile până la sfârșitul acestui an.

”Toți cei care se vor vaccina anti-COVID-19 mâine, 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piața Constituției vor primi bilete gratuite la teatrele și muzeele din București. Dacă vă vaccinați pe 1 iunie, puteți merge apoi gratuit, împreună cu familia, la piese de teatru, puteți să vizitați muzee din București sau să vedeți spectacole de circ. Biletele gratuite se emit pentru instituțiile de cultură aflate în subordinea Primăriei Capitalei și sunt valabile până la finalul anului”, a anunțat Nicușor Dan, pe pagina lui Facebook în urmă cu câteva zile.

Urmăriți Impact.ro și pe