Tatuajul inedit pe care și l-au făcut Adelina Pestrițu și soțul ei. Gest suprem de iubire. Foto

Diana Radu 23.05.2020, 15:10
Tatuajul inedit pe care și l-au făcut Adelina Pestrițu și soțul ei. Gest suprem de iubire. Foto

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Recent, cei doi și-au făcut un tatuaj inedit pentru a-și demonstra dragostea unul față de celelalt.

Cum arată tatujul Adelinei Pestrițu și al soțului său

Frumoasa brunetă a mers împreună cu Virgil Șteblea la un salon de tatuaje, acolo unde fiecare și-a făcut un tatuaj. Mesajul este unul inedit. Astfel, îndrăgitul cuplu a vrut să-și demonstreze reciproc, dar și lumii cât de mult se iubesc.

„There is only one happiness in life, to love and to be loved (n.r. – Există o singură fericire în viață, să iubești și să fii iubit)”. Aceasta este fraza pe care și-a tatuat-o celebrul cuplu, însă nu oricum. O parte din frază și-a tatuat-o Virgil pe mână, iar cealaltă parte Adelinei. Așadar, mesajul poate fi înțeles în totalitate doar atunci când Adelina și Virgil sunt unul lângă celelalt.

adelina pestritul, virgel steblea, tatuaj
Cum arată tatujul Adelinei Pestrițu și al soțului său

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit anul trecut, după o relație de trei ani și au împreună o fetiță pe nume Zeneida. Cuplul este un exemplu pentru fani, deoarece se înțeleg de minune și radiază de fericire atunci când sunt unul în prezența celuilalt. În plus, aceștia împărtățesc pasiunea pentru tatuaje. Soțul Adelinei are deja 30 de tatuaje pe corp, în timp ce bruneta a ajuns la cel cu numărul 28.

De asemenea, cele două vedete au în plan să-i mai daruiască un frățior sau o surioară Zeneide. Adelina și-a provcat soțul în perioada de izolare să mai facă un copil. Așa că dacă pentru anii, izolarea a fost o adevărată corvoadă, pentru Adelina și soțul său a fost o perioadă foarte frumoasă.

„Astăzi împlinim 3 ani de relație, dar ne simțim ca și cum am fi împreună de o viață întreagă. Zenaida completează perfect acest peisaj frumos de familie, iar izolarea ne face cumva să ne imaginam cum ar fi viața cu un frățior pentru micuța noastră. Timpul petrecut în casă ne ajută să ne bucuram unii de alții și să simțim cu adevărat această sărbătoare”, a spus Adelina Pestrițu în luna martie.

Urmăriți Impact.ro și pe