Tatăl Simonei Halep, prima reacție despre scandalul dopajului. Stere Halep a transmis un mesaj ferm

Ana Anitoiu 22.10.2022, 13:19
Tatăl Simonei Halep, prima reacție despre scandalul dopajului. Stere Halep a transmis un mesaj ferm

Tatăl Simonei Halep a avut prima reacție după ce a izbucnit scandalul dopajului. Stere Halep a transmis un mesaj ferm în legătură cu acuzația ce a fost făcută la adresa fiicei sale.

Stere Halep, reacție la acuzația de dopaj la adresa fiicei sale

Tatăl Simonei Halep a transmis că oricărui sportiv i se poate întâmpla așa ceva și că adevărul va ieși la lumină în acest caz. Stere Halep a precizat că starea sportivei este foarte bună, pentru că știe că nu a greșit.

„Ce putem să vedem… Vedem un lucru normal care se poate întâmpla oricui. Specialiștii vor constata. Trebuie răbdare și Dumnezeu va scoate la lumină adevărul. Noi suntem curați în suflet. Simona este curată. Niciodată n-a luat Simona Halep așa ceva.

Puteți să întrebați pe oricine și antrenorii cu care a lucrat, Simona e unicată la așa ceva. Am stat de vorbă cu ea, mereu discutăm. Starea Simonei este foarte bună pentru că în suflet e curată. N-are de ce să se teamă”, a spus Stere Halep la Antena 3.

Simona si Stere Halep
Stere Halep si Simona Halep

Simona Halep, despre acuzația ce i-a fost adusă

Simona Halep riscă o suspendare de patru ani în urma acuzației de dopaj ce i-a fost adusă. Jucătoarea de tenis a anunţat, vineri, pe rețelele sociale, că a fost depistată pozitiv cu substanța interzisă numită roxadustat.

Campioana, care a fost suspendată provizoriu de Agenţia Internaţională de Integritate în Tenis din cauza acuzației de dopaj, a transmis că va lupta până la capăt ca să dovedească faptul că nu a luat niciodată cu bună știință vreo substanță interzisă.

Simona Halep a transmis că ideea de a trișa nu i-a trecut prin minte nicio clipă, în toată cariera ei, și că situație cu care se confruntă este nedreaptă și o face să se simtă total bulversată și trădată.

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...