Tatăl românului condamnat la moarte în Malaysia pentru trafic de droguri, dezvăluiri dureroase. „A rămas fără dinți, e piele și os, e chinuit”

Nicu Stan 19.05.2021, 08:37
Tatăl românului condamnat la moarte în Malaysia pentru trafic de droguri, dezvăluiri dureroase. „A rămas fără dinți, e piele și os, e chinuit”

Tatăl românului condamnat la moarte în Malaysia pentru trafic de droguri, dezvăluiri dureroase. Acesta dezvăluie ce viață grea duce Ionuț Gologan în închisoare. Detaliile incredibile, în articolul de mai jos.

Românului condmanat la moarte în Malaezia i s-a anulat condamnarea la moarte. Ce pedeapsă a primit Ionuț Gologan

Tatăl românului condamnat la moarte în Malaysia, Ionuț Gologan, pentru trafic de droguri, a făcut dezvăluiri dureroase. Chiar dacă fiului lui i-a fost anulată condamnarea cu moartea și înclocuită cu 20 de ani de detenție și 10 lovituri de bici, bărbatul spune că acesta duce o viață grea în închisoare.

În luna iunie se împlinesc nouă ani de când prahoveanul Ionuț Alexandru Gologan, originar din Telega, a fost prins pe aeroportul internațional din Kuala Lumpur având asupra sa 1,5 kilograme de metamfetamină.

Ionut Gologan nu mai este condamnat la moarte
Ionut Gologan nu mai este condamnat la moarte

Ce muncea Ionuț Gologan

Avea 20 de ani și lucra ca șofer, part-time, pentru o firmă de transport din Germania. Cărăușia de droguri era să îl coste viața pe prahovean, acesta fiind condamnat, în 2012, la moarte prin spânzurare, acuzația fiind pentru trafic de droguri.

Dumitru Gologan, tatăl lui Ionuț, a povestit experiența groaznică prin care familia tânărului o trăiește de nouă ani în coace.

Ionuț Gologan, viață de coșmar în închisoare

”Băiatul meu a rămas fără dinți în gură, a fost bătut și chinuit, a slăbit piele și os de nimeni nu l-ar mai recunoaște. E greu, e foarte greu. E singurul meu copil. Am fost ajutat cu bani, dar ce folos… Sentința e aceeași. Nu există acord diplomatic între cele două țări.

Copilul meu a fost folosit. Nici nu știa ce e în bagaj, la momentul la care i s-a găsit metamfetamina. Era un copil amărât de la țară, folosit de alții drept cărăuș. Ce-o fi fost în mintea lui…

Familiei îi este dor de Ionuț

Nici nu mai contează. Întreaga viața i-a fost distrusă, arată îngrozitor, nici vocea nu i-o mai recunosc când mai vorbim la telefon. Vrea în țară, vrea acasă, dar legile sunt foarte dure acolo pentru trafic de stupefiante.

Ne e foarte dor de el, știm că a greșit, dar nu merita o așa soartă”,  a declarat Dumitru Gologan, potrivit observatorulph.ro.

Încă un român, condamnat la moarte în Malaysia

Ionuț Gologan este primul român care a primit pedeapsa capitală pentru trafic de droguri. În 2018, un alt român, Daniel Ionuț Țurcan a fost pus și el oficial sub acuzare de către autoritățile din Malaezia, după ce, asupra lui au găsite două pachete mari de pudră albă. Pudra albă s-a dovedit a fi cocaină, din nefericire pentru român.

Urmăriți Impact.ro și pe