Exclusiv: Călăul Danielei Crudu, implicat într-un dosar internațional de trafic de droguri? Ce probleme a avut cu justiția Sego Dubravko

Redacția IMPACT 11.02.2020, 17:10
Exclusiv: Călăul Danielei Crudu, implicat într-un dosar internațional de trafic de droguri? Ce probleme a avut cu justiția Sego Dubravko

În weekend, Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei, un cetățean croat, despre care se știe că este un fost luptător și că ar fi putred de bogat. Impact.ro a aflat că, în realitate, omul de afaceri ar fi fost implicat în urmă cu câțiva ani în afaceri ilegale. Mai mult, conform presei croate, numele său apare într-unul dosar de trafic de droguri din Europa.

Daniela Crudu: ”Dacă nu fugeam, mă omora

În 2010, presa internațională anunța că liderului uneia dintre cele mai puternice organizații criminale din Europa a fost capturat, după o operațiune amplă a Interpolului. Pe atunci, se capturau și 40 de kilograme de cocaină, despre care existau informații că urmau să ajungă în toată America de Sud. Alături de șeful bandei au mai fost arestate 13 persoane, printre care se numără și un bărbat pe numele de Sego Dubravko, despre care se presupune că ar fi nimeni altul decât iubitul bătăuș al Daniei Crudu.

Sego Dubravko și Daniela Crudu
Sego Dubravko și Daniela Crudu. Sursă foto: Cancan

Câțiva ani mai târziu, croatul a fost achitat de instanță. Ziarele de la acea vreme spune ca Sego ar fi făcut o înțelegere cu poliția și ar fi oferit informațiile de care dispunea. Poliția română nu a putut confirma dau nici nu au infirmat problemele pe care fostul iubit al vedetei le-ar fi avut: Pentru a putea oferi oficial acest tip de informații, este necesară cooperarea cu autoritatile croate. Acest lucru nu este posibil, deorece, momentan, nu există o plangere prealabilă din partea părții vătămate. Fiind vorba despre violența domestică, plângerea este absolut necesară. Dacă nu se va depunde plângere în termen de 85 de zile, dosarul se va închide”.

Duminică dimineața, Daniela Crudu a sunat la poliție plângând în hohote, spunând că a fost bătută de iubitul său și că aleargă desculță pe stradă, plină de sânge. Vedeta a fost preluată de o ambulanță și dusă la spital, unde i-au fost îngrijite rănile. În urma bătăilor administrate de iubitul croat, Daniela s-a ales cu fractură nazală, dar și cu diferite vânătăi la nivelul feței și al picioarelor. Luni seara, fosta asistentă TV a făcut și o scurtă declarație: ”Acum sunt ok. Dacă nu fugeam, mă omora”.

Urmăriți Impact.ro și pe