Tatăl Adelei Popescu i-a transmis fiicei să nu mai facă și alți copii. Care este motivul invocat

Iancu Andreea, Mihai Ianoși 26.06.2021, 16:24
Tatăl Adelei Popescu i-a transmis fiicei să nu mai facă și alți copii. Care este motivul invocat

Adela Popescu, fosta prezentatoare de la “Vorbește lumea”, este însărcinată cu cel de-al treilea copil, urmând să nască în curând încă un băiețel. Pentru că vedeta și soțul său, Radu Vâlcan, își doresc și o fetiță, frumoasa prezentatoare de la Pro TV mărturisea că nu exclude să rămână însărcinată și a patra oară. Totuși, tatăl Adelei Popescu i-a transmis fiicei sale recent să nu mai facă alți copii, oferindu-i un motiv cât se poate de întemeiat. Vedeta a dezvăluit totul într-o postare pe contul său de Instagram.

Motivul pentru care tatăl Adelei Popescu i-a transmis fiicei să nu mai facă și alți copii

Prezentatoarea de la Pro TV traversează o perioadă extrem de frumoasă, ea și soțul său, Radu Vâlcan, așteptând cu sufletul la gură să își cunoască cel de-al treilea băiețel din familie. Adela este însărcinată și urmează să aducă pe lume încă un fiu, în ciuda faptului că partenerul său de viață își dorea și o fetiță. Chiar dacă urmează să devină părinți pentru a treia oară, Radu Vâlcan recunoștea că ar putea să încerce și a patra oară, pentru a-și îndeplini dorința de a deveni tată de fată. Socrul său, tatăl Adelei Popescu, însă i-a transmis fiicei să nu mai facă și alți copii. Acesta a și motivat afirmația sa.

De curând, Adela Popescu, care obișnuiește să își țină fanii la curent cu o parte dintre activitățile familiei sale, a împărtășit cu fanii o conversație amuzantă pe care a avut-o cu tatăl său. Vedeta a postat pe contul de Instagram o imagine cu părinții săi, în descrierea căreia a dezvăluit cum i-a spus părintele său să se oprească la al treilea copil. Motivul este unul simplu și de înțeles, având în vedere că Adela Popescu este o mămică tânără, în vârstă de 34 de ani.

Tatăl Adelei Popescu i-a transmis fiicei sale să nu mai facă alți copii
Părinții Adelei Popescu

M-a sunat tati de dimineață.
Dar înainte de asta să vă explic puțin contextul. În perioada asta tatăl meu este la Șușani că înțeleg că are niște chestii de rezolvat cu gospodăria noastră de acolo. 🙂 Așa… să revin. Mă sună pe la 9:00: -Ai văzut, tată, ce glicemie bună am?
Îmi trimisese pe la 6:30 poza cu valoarea.
-Da, e super, dar de ce crezi că e așa bună?
-Păi de la ciorba de știr, tată. Mi-am făcut o oală mare și de trei zile numai de-aia mănânc.
-Bravo. Zic. Și acum ce faci? Sper că stai în casă, că e cald rău.
-Eee, e toropeală, tată, dar trebuie să termin cazanu’ ăsta.
-Faci cu cazanu’? Pai din ce fructe?
-Fac niște țuică din vin.
Nu am reacționat la asta, că efectiv îmi părea atât de stranie informația încât am preferat să mă fac că nu am auzit-o.
-Auzi, tată, că demult mă țineam să îți zic.
-Te rog, răspund eu, ușor temătoare după tonul vocii lui.
-Nu mai faceți, tată, copii! Gata, vă ajung trei. Că vă trec tinerețile!
Pauză…..
-Și m-am gândit și la nume pentru flăcău’ ăsta mic. Ce zici de Ilie? Ilie Vâlcan.
Nu am apucat să îi răspund că l-a strigat un vecin să îi spună că trece o mașină cu pepeni pe stradă, a scris Adela Popescu pe Instagram, în descrierea unei fotografii cu părinții ei.

Vedeta urmează să nască la începutul lunii iulie

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni părinți peste doar câteva săptămâni, la începutul lunii iulie. Cu toții așteaptă cu nerăbdare să îl cunoască pentru cel de-al treilea băiețel al cuplului. Pregătirile sunt în toi, ambii părinți fiind emoționați să îl primească pe micuț. Pentru că mai este foarte puțin până când vor putea să îl țină în brațe, Radu recunoaște că a început să se acomodeze cu ideea unui nou bebeluș în casă.

Suntem extrem de nerăbdători, deja am intrat în febra pregătirilor, avem emoții, copiii la fel, în rest așteptam, ne pregătim așa cum ne-am pregătit și în cazul celorlalți doi copii. Eu am emoții pentru că de la control la control, în ultima perioadă mergem destul de des la control, încep să intru în atmosferă, văd copilașul acolo, că îl pot vedea, a spus Radu Vâlcan la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe