Adela Popescu, obicei straniu în timpul sarcinii. De ce îşi pune varză în sutien

Ana Anitoiu 11.06.2021, 22:29

Adela Popescu a dezvăluit ce obicei straniu a avut în timpul primei sarcini, din cauza unei probleme ce a apărut. Vedeta, care se pregătește să devină mamă pentru cea de-a treia oară, a explicat de ce și-a pus varză în sutien.

Ce obicei straniu are Adela Popescu în timpul sarcinii

Adela Popescu urmează să devină pentru cea de-a treia oară mamă de băiat. Vedeta și-a adus aminte câteva lucruri despre prima dată când a născut un copil și le-a dezvăluit fanilor ei, pe internet, că a purtat foi de varză în sutien.

Prezentatoarea, care s-a retras de la emisiunea ”Vorbește lumea” de la Pro TV, după ce a aflat că este însărcinată, a publicat mai multe fotografii de atunci. Între imagini se numără și ultima cu burtica de gravidă, înainte de naștere; alta în spital, la scurt timp după ce fiul ei a venit pe lume, dar și una cu varza în sutien.

Adela Popescu, obicei straniu in timpul sarcinii. De ce isi pune varza in sutien
Adela Popescu si Radu Valcan

Motivul pentru care Adela Popescu a purtat foi de varză în sutien

Adela Popescu nu i-a lăsat pe fani să își pună întrebări cu privire la motivul pentru care a purtat foi de varză în sutien, în timpul sarcinii. Vedeta a explicat că s-a bazat pe puterea lor de a reduce inflamațiile cu care ea se confrunta la nivelul bustului.

”În noaptea asta, acum cinci ani, după o ploaie sănătoasă, plecam spre maternitate. Pe 11.06, la 11:06, îmi întâlneam marea dragoste, pe Alexandru. Am niște emoții diferite anul acesta… tot ploaie, tot așteptare, tot băiețel… sigur ca am scormonit puțin prin pozele din telefon făcute atunci și am făcut o selecție și pentru voi. (…) Zile întregi am umblat cu varza în sutien. Mi se angorjau des sânii, iar varza este recunoscută pentru efectele ei în lupta cu inflamațiile. Să n-aud comentarii!”, a scris Adela Popescu pe internet.

Cum a reacționat Radu Vâlcan când a aflat că va mai avea un fiu

În urmă cu ceva timp, Adela Popescu a spus cum a reacționat soțul ei, Radu Vâlcan, atunci când ea i-a spus că vor avea încă un fiu. Prezentatorul de televiziune i-a răspuns că vor avea nu trei, ci patru copii, deoarece vor mai încerca până când vor avea și o fetiță.

”Soțului meu îi place mai mult de mine însărcinată. Cel mai amuzant lucru este că avem tot băiat. Acum, tot cât investești în ei, în educația lor, dacă nu iau o nevastă care să te placă, adio! Mi-a plăcut reacția soțului meu după ce am venit de la analize: acum o să avem 4 copii. Pentru că mai încercăm până ne iese o fetiță, ai prins-o, Cove, pe asta? Mulți mă întreabă: dar sigur nu este fetiță? Decât un băiețel… așa, mai bine un băiețel onest. Uite, Laura Cosoi are două fetițe, are și ea nevoie de gineri”, a spus Adela Popescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...