Tarifele celor mai iubiţi artişti din România pentru vara 2022. Andra şi Carla’s Dreams, în fruntea clasamentului

Badea Violeta 17.05.2022, 17:45

În cei doi ani de pandemie, artiștii de la noi din țară și nu numai au fost destul de afectați. Aceștia au fost nevoiți să își anuleze concertele și spectacolele din cauza restricțiilor impuse de autorități. Astfel, pentru a compensa pierderile suferite ca urmare a situaţiei pandemice catastrofale tariful acestora a crescut simțitor. Iată cât încasează cei mai iubiţi artişti din România în 45 de minute!

Câți bani cer artiștii din România

Artiștii din țara noastră au fost extrem de afectați, în cei doi ani de pandemie, când concertele și spectacolele au fost anulate, din cauza restricțiilor impuse de autorități.

Vara aceasta însă, soarele va ieși și pe strada lor, iar artiștii își vor putea umple buzunarele, din concerte. Pentru un eveniment Carla s Dreams, Andra și Smiley cer chiar și 15.000 de euro, pentru un show de 45 de minute. De altfel, aceștia sunt și cei mai solicitați soliști din țară, potrivit ego.ro.

„Ei sunt foarte bine cotați, în acest moment, au și 15.000 de euro, pentru un eveniment de 45 de minute. Au însă o echipă mare, uneori este nevoie și de cazare și de diurnă pentru masă și transport”, a dezvăluit un mare impresar pentru sursa de mai sus.

După ei urmează celebrele trupe: Iris, Holograf, Compact și Talisman, care au un tarif oarecum egal. Acestea cer în jur de 7.000 de euro pentru un spectacol.

„Ei câștigă în jur de 7.000 de euro pentru un spectacol. Au mare succes, lumea îi iubește, au hit-uri, multe dintre ele sunt piese de dragoste. La spectacolele lor vin foarte mulți iubitori de muzică și mulți nostalgici”, a mai declarat acesta.

Tarifele artistilor romani
Tarifele artistilor romani

Care sunt tarifele cântăreților de muzică de petrecere

Ridicarea restricțiilor reprezintă un motiv de bucurie pentru tinerii care vor să-și unească destinele, dar și pentru cântăreții de muzică de petrecere, care vor putea din nou să cânte la astfel de evenimente. Iare sunt tarifele artiștilor pentru a participa la o nuntă.

„Jador avea în jur de 2.500 de euro, dar, după participarea la Survivor, i-a crescut cota, câștigă și 4.000 de euro pentru un recital de 45 de minute.

Iar marii maneliști, Vali Vijelie și Adi Minune, pot ajunge și la 10.000 de euro, la spectacole și la petreceri mari, cu instrumentiști”, a dezvăluit impresarul.

Alte artiste în vogă sunt Oana Radu și Theo Rose. Prima are un onorariu de 3.000 de euro, în timp ce Theo Rose cere 5.000 de euro. Avantajul celor două este că au un repertoriu bogat, abordând diferse stiluri muzicale.

Urmăriți Impact.ro și pe