CRBL, schimbat după experienţa de la Survivor România. De ce ţine cont tot timpul acum: „Ştiu asta acum” (Exclusiv)

Andra Daoud 17.05.2022, 15:51

A trecut o lună de când CRBL a părăsit competiția Survivor. Artistul nu a făcut un secret din faptul că a fost un show dur, care l-a determinat să își testeze limitele. Săptămânile petrecute în Republica Dominicană, probele și experiențele prin care a trecut și-au pus amprenta asupra lui, astfel că a ajuns să aprecieze mai mult decât înainte unele lucruri.

Cum l-a schimbat experiența de la Survivor pe CRBL

CRBL a fost unul dintre cei mai longevivi concurenți din show-ul Survivor. Eliminarea lui, din motive medicale, a venit ca o surpriză pentru toată lumea, atât pentru colegi, cât și pentru fanii de acasă, la vremea respectivă. A trecut o lună de când CRBL s-a întors din Republica Dominicană, iar recent artistul a dat un interviu pentru Playtech.ro, în care a vorbit despre schimbările prin care a trecut de-a lungul show-ului.

Experiența Survivor este una care își pune amprenta asupra fiecărui concurent în parte, iar CRBL nu face excepție. Artistul a povestit că săptămânile petrecute în junglă l-au făcut să reflecteze mai mult asupra aspectelor cu adevărat importante din viață și să facă o schimbare. Dacă înainte îi punea pe planul doi pe unii oameni din viața lui, este decis ca de acum înainte să nu mai facă acest lucru.

Înainte de concurs, când mă căutau ai mei aveam tendința de a-i pune în stand-by. Acolo, în Republica Dominicană, am înțeles că membrii familiei tale sunt de fapt și primii tăi prieteni. Și am decis să-mi schimb această atitudine.

La ce mă refer? Știți când te caută mama, sau fratele sau sora, sau tatăl și tu nu prea ai timp să vorbești cu ei, că te macină nu știu ce probleme și te întorci la ei după o săptămână, două trei, când poate au avut nevoie de ajutorul tău și tu nu ai înțeles nevoia lor.

Asta am schimbat! De asemenea, sunt mult mai atent și cu oamenii din jurul meu, inclusiv cu cei pe care-i întâlnesc prima data și cărora am decis să le ofer o șansă, cel puțin până la proba contrarie”, a povestit CRBL.

CRBL, schimbat dupa experienta de la Survivor Romania. De ce tine cont tot timpul acum Stiu asta acum
CRBL a fost nevoit sa renunte la Survivor din cauza accidentarilor

A reușit să se echilibreze după concurs

Hrana puțină și accidentările și-au spus cuvântul și în cazul lui CRBL, care nu a mai reușit să dea randamentul pe care și-l dorea în probe, pe măsură ce avansa în competiție. Totul a culminat cu accidentări care l-au determinat să părăsească emisiunea. După eliminare, artistul a fost mult mai atent în ceea ce privește starea lui fizică, dar și psihică și spune că acum este bine.

„Vă pot asigura că mă simt destul de echilibrat, și din punct de vedere fizic, și din punct de vedere psihic, cu încercările prin care am trecut în competiția din Republica Dominicană”, a precizat CRBL.

În prezent, CRBL își împarte timpul între România și Spania, țara în care s-a stabilit definitiv în urmă cu câțiva ani. A revenit la ce îi place să facă cel mai mult, muzică, și plănuiește o surpriză pentru fanii lui din România.

„În prezent fac des naveta între Spania și România. Am încă proiecte de finalizat și trebuie să le dau curs. România e acasă pentru mine, iar dacă acasă trebuie să stau mai mult timp, ca să-mi rezolv anumite chestiuni, atunci o fac cu mare bucurie!

Încerc să organize un turneu estival în România, cu noul meu album. Pentru cei care nu mi-au urmărit cariera, am un nou proiect muzical, unul conturat cam din 2020 și care sper să prindă la public. Nu e încă totul finalizat, așa că prefer să nu ofer toate detaliile decât atunci când voi ști cu certitudine ce va urma. Nu va trece prea mul timp însă, vă asigur!”, a mai spus artistul, în cadrul aceluiași interviu.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe